Prethodni članak
Sljedeći članak

Direktor radnicima: "Idemo blagdan Vukovara obilježiti tvrdim i divljačkim radom"

Direktor uspješne tvrtke koja zapošljava oko 260 radnika pozvao je sve zaposlenike da ipak rade u četvrtak na državni praznik...


Direktor uspješne tvrtke koja zapošljava oko 260 radnika pozvao je sve zaposlenike da ipak rade u četvrtak na državni praznik, a da slobodan dan prebace na Badnjak.

Tvrtka je Novi Feromont iz Međimurja, a neobično pismo koje je osvanulo na oglasnoj ploči potpisuje predsjednik uprave Rajko Šarić. Prvi je o svemu pisao portal eMedjimurje.

“Poštovani djelatnici, kolege. U sljedećem tjednu nam predstoji državni blagdan, Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata, Vukovara i Škabrnje. Svaka im čast, i mrtvima i živima. Polako, sve ispunjeniji osjećajima suosjećanja i s njihovom golgotom koju su prošli, a i sa sadašnjim problemima, započinjem biti sve ogorčeniji i prkosniji. Čak smatram da bi sjećanje na njihove muke, poniženja i žrtve bilo nepravedno doživljavati sjedeći doma na fotelji, nego bi bilo pravednije tvrdo raditi, čak divljački, kao da branimo Domovinu i time doprinosimo njezinom boljitku. Zato vam predlažem da na Dan sjećanja radimo, a neradni dan prebacimo na Badnjak. Nadam se da ćete shvatiti i podržati moje razmišljanje, mišljenja sam da ćemo se na ovaj način pravednije odužiti žrtvama tih ljudi”, predložio je direktor svojim radnicima, ali nije poznato kako su oni reagirali.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook