Prethodni članak
Sljedeći članak

Darko Milinović u bolnici zbog respiratornih problema, nedavno je bio pozitivan na Covid

Milinović je od koronavirusa obolio prije gotovo dva tjedna, u subotu 24. listopada se podvrgnuo testiranju


Zbog respiratornih problema od srijede je na Covid odjelu Opće bolnice Gospić hospitaliziran dr. Darko Milinović (57), župan Ličko senjske županije i bivši ministar zdravstva, javlja  Jutarnji list.

Milinović je od koronavirusa obolio prije gotovo dva tjedna, u subotu 24. listopada se podvrgnuo testiranju jer je bio bliski kontakt zaražene osobe u krugu njegove obitelji, a dan kasnije je i sam izvijestio javnost da je covid-pozitivan s blažim simptomima.
- Obavještavam javnost da sam pozitivan na COVID-19 kao i svi članovi moje uže obitelji. Županija nastavlja obavljati sve uobičajene aktivnosti, a ja u idućih 10 dana nastavljam rad od kuće - naveo je u priopćenju.
Milinović je očito procijenio da će deset dana biti dovoljno za njegov oporavak od bolesti, međutim, nakon proteklog vremena, nažalost, završio je u bolnici. Na odjelu u koji je smješten nalazi se dvadesetak pacijenata starije životne dobi.
Javnosti nije poznato da je Milinović bolovao od nekih težih bolesti, štoviše, čitav život se bavi sportom i u izvrsnoj je kondiciji za svoju dob. Redovito je igrao nogomet i vježbao u teretani te je pravi ovisnik o vožnjama motociklom po grobničkom trkalištu.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook