Prethodni članak
Sljedeći članak

Na osnivačkom Saboru UDVDR KZŽ za predsjednika je izabran Josip Horvatin

UDVDR RH na svojem zadnjem Saboru donijela je odluku da se sve Podružnice, pa tako i Podružnica UDVDR Krapinsko - zagorske županije, do kraja 2020. godine registriraju kao pravne osobe i imaju svoju samostalnost


U nazočnosti 18 hrvatskih branitelja održan je osnivački Sabor udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Krapinsko - zagorske županije. Osnivačkim Saborom do izbora novog rukovodstva predsjedao je Stjepan Pavliša ing.el. Naime, UDVDR RH na svojem zadnjem Saboru donijela je odluku da se sve Podružnice, pa tako i Podružnica UDVDR Krapinsko - zagorske županije, do kraja 2020. godine registriraju kao pravne osobe i imaju svoju samostalnost. Nakon osnivanja Sabor udruge donio je odluku o udruživanju u Zajednicu UDVDR RH što predstavlja kontinuitet i nastavak rada ove braniteljske udruge.


 


Na osnivačkom Saboru jednoglasno je donesen Statut udruge. Sabornici su za predsjednika UDVDR Krapinsko - zagorske županije izabrali mr.crim,Josip Horvatina, za zamjenika predsjednika Stjepan Pavliša ing.el., u Središnji odbor udruge izabrani su Vladimir Krmelić, dr.Gordana Kamenečki, Ivan Maligec, Željko Posavec i Božidar Jagić. Izabrana su i po tri člana Nadzornog odbora i suda časti i petero delegata za Sabor UDVDR RH u četverogodišnjem mandatu. - U idućim danima novoosnovanu udrugu očekuju aktivnosti na registraciji i pravnoj osobnosti udruge kako bi ista mogla početkom 2021.godine nastaviti kontinuitet rada Podružnice – kaže predsjednik UDVDR KZŽ, mr. crim. Josip Horvatin prof.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook