Prethodni članak
Sljedeći članak

Advent u Zaboku


Prosinac će obilježiti i adventska događanja u Zaboku. U bogatom programu svatko će sigurno pronaći nešto za sebe. Uz događanja udruga, ustanova i ostalih dionika društvenog života, na Trgu K.Š. Gjalskog glazbeni program započinje uz Footloose Band odmah nakon Večeri Zabočana 16. prosinca.  Sljedeći dan, u subotu 17. prosinca održat će se koncert Marka Tolje, a nakon njegova koncerta atmosferu će dodatno ugrijati Smooth band.

Najmlađi dolaze na svoje 18. prosinca kada će u jutarnjim satima na trgu Kazalište Prijatelj razveseliti najmlađe s božićnom predstavom, a Djed Mraz i drugi animatori podijelit će poklone dok će Udruženje obrtnika grada Zaboka pripremiti humanitarno događanje.

Svirke se nastavljaju 23. prosinca od 18 sati uz naveliko poznati dvojac na gitarama - Tomija i Vladeka (Hands&Voice). Na Badnjak nam predstoji podjela ribica baš kao i svake godine, a u novu 2023. godinu ulazimo uz mnogo plesa i pjesme The Sway Band i veliki vatromet u ponoć.  - Očekuje nas i bogata ponuda blagdanskih delicija, kuhanog vina, gina, čaja te mali božićno sajam na kojem ćete moći kupiti proizvode naših domaćih OPG - ovaca, udruga i kućnih radinosti. Zahvaljujemo našim udrugama, školama, vrtiću, knjižnici, gradskim ustanovama i svima koji su se svojim događanjima uključili u Advent – poručili su iz Grada Zaboka.

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook