Prethodni članak
Sljedeći članak

Zagorec pobjedom protiv Vrapča zadržao vrh

Pobjeda je tim slađa što Zagorec u ovoj utakmici nije mogao računati na četiri standardna nogometaša iz prve jedaneaestorice


Nogometaši krapinskog Zagorca zasluženo su došli do pobjede protiv Vrapča u 13. kolu III. HNL-središte, rezultatom 2:1. Pomalo iznenađujuće u vodstvo su došli gosti iz kontranapada u 31. minuti kada je Čosić dobro pronašao Tomšića, koji sam i neometan poentira za 0:1. Poslije toga vidjeli smo apsolutnu dominaciju domaćina koja je urodila plodom u 74. minuti kada se Strabić oslobodio svog čuvara i opalio s gotovo 25 metara udaljenosti, da bi se lopta odbila od jednog gostujućeg igrača, prevarila Ševerđiju i ušla u mrežu za 1:1. Do svoje devete ovosezonske pobjede, s kojom i dalje drže vrh, domaći su došli u 88. minuti nakon što je netko od igrača Vrapča igrao rukom u svom kaznenom prostoru, a prvi strijelac lige, Matija Smrekar, mirno realizirao kazneni udarac za konačnih 2:1. Pobjeda je tim slađa što Zagorec u ovoj utakmici nije mogao računati na četiri standardna nogometaša iz prve jedaneaestorice, a to su: Hoić, Grbić, Braun i Radoš. Zagorec je na vrhu s 30 bodova, koliko ima i drugoplasirano Dugo Selo, ali sa slabijom gol-razlikom.

ZAGOREC - VRAPČE 2:1 (0:1)

KRAPINA: ŠRC Podgora. Bez gledatelja. Suci: Davor Ješić ( Sisak), Nikola Grgurić (Kutina), Dragan Čutura (Petrinja).

Strijelci: 0:1 Tomšić 31', 1:1 Strabić 74',  2:1 Smrekar 88' (11m).

ZAGOREC:Bruči,Vučemilović.Vranjić, Aščić (46. Pelko), Strabić, Smrekar, M. Majcenić, Mlinarić, Ikkena, Agba, Landripet, A. Majcenić (62. Bračević). Trener: Damir Milinović.

VRAPČE: Ševerdija,Nikšić, Milinović, Čosić, Tomšić, Marić, Markušić, Ajanović (55. Strmečki), Prenkpalaj (79. Nasri), Okeke, Hajnal. Trener: Denis Bezer.

Još članaka iz "Sport"

Facebook