Prethodni članak
Sljedeći članak

Zabočani remizirali u blijedom izdanju

18. kolo IV. NL-središte Zagreb - skupina A, MLADOST ZABOK - Prečko 0:0


Još jedno blijedo izdanje i remi zabočke Mladosti. U utakmici bez golova iz Zaseke je bod odnijelo Prečko, momčad koja neatraktivan, ali čvrst i učinkovit nogomet. Puno se više očekivalo od Zabočana u nastavku, ali u tri kola uspjeli su osvojiti tek dva boda, a što još više zabrinjava postići jedan pogodak.

Iz siromašnog prvog dijela bilježimo po jednu dobru priliku na svakoj strani. U 17. minuti Kotarski ima stopostotnu šansu, no Klanjčić odlično brani njegov udarac. Na drugoj strani u 30. minuti u sličnoj situaciji je Cho, no i Mihovilić pokazuje veliku vrijednost. Dvije minute prije kraja prvog dijela pokušao je iz daljine Drempetić, ali samo pokušao, nije to bilo nimalo opasno.

U 58. minuti Drempetić je odlično pronašao Mihaela Benčića na desnoj strani koji još bolje ubacuje za Kotarskog, ali Kotarski je daleko od golgeterske forme i loše puca. Osam minuta kasnije raspoloženi Mihael Benčić gura loptu kroz noge svom čuvaru i još jednom dobro pronalazi Kotarskog koji s tri metra udaljenosti puca u gostujući blok od kojeg se lopta u korner.

Nakon kornera dobro puca Lešković, ali Klanjčić odbija u novi korner. U 74. minuti Krajačić je dobro zagradio loptu za Drempetića, no ovaj loše puca iz dobre pozicije. Krajačić je u 86. minuti dobro pronašao Mi. Benčića, no on puca u blok. Gostiju nije bilo nigdje do prve minute sudačke nadoknade, a onda su umalo uzeli puni plijen, no Kolak je sa samo tri metra udaljenosti pucao preko gola. U zadnjim trenutcima utakmice nakon kornera s desne strane pokušao je Krajačić glavom, ali njegov udarac završio je pokraj gola. 

MLADOST ZABOK - PREČKO 0:0

ZABOK: igralište SC Zaseka, GLEDATELJA: 100, SUCI: Matešić, Belavić i Lesar.

MLADOST ZABOK: Mihovilić, Ma. Benčić (79' Hrastinski), Mi. Benčić, Kotarski, Krajačić, Tarle, Črnjević (46' Bezjak), Drempetić, Lešković, Poslek (60' Tomek), Šoštar. TRENER: Stjepan Poljak

PREČKO: Klanjčić, Kolak, Jaković, Župan, Omeragić, Stipić, Cho (72' Bingula), Marić, Pušić (46' Baltić), Penić (83' Maslarić), Dojder. TRENER: Jasmin Ganić

Još članaka iz "Sport"

Facebook