Prethodni članak
Sljedeći članak

Vrlo dobar nastup mladih snaga Olimpa

Na bazenima Mladosti održan plivački miting "1. MSM Žabica miting"


U organizaciji PK Mladost na bazenima Mladosti održan je "1. MSM Žabica miting" koji je okupio više od dvjesto plivača i plivačica u kategoriji mlađih kadeta i početnika. Miting se održavao u jednom dijelu, a na rasporedu su bile discipline: 100m leđno, leptir, prsno, slobodno; 50m leđno, leptir, prsno: i 200m mješovito, uz štafetu 6x50 slobodno.

Pod vodstvom trenera Nikole Ivekovića, boje Olimpa na ovom natjecanju branilo je jedanaestero Olimpovaca: Vita Galac, Sara Pospiš, Lara Grah, Petra Ljubej, Klara Muranić, Eva Kovačićek, Fran Iveković, Luka Iveković, Dominik Šamec, Fran Meglić i Noa Fiket.

Iako treniraju na 25 metarskom bazenu, Olimpovci su se odlično snašli na duplo većem bazenu, a kući su se vratili s tri medalje, od kojeg su dvije bile zlatnog, a jedna brončanog sjaja.

Najuspješnija je bila Vita Galac koja je u A kategoriji bila zlatna na 100 slobodno gdje je i ostvarila B normu za kadetsko PH, dok je na 100 leptir bila brončana.

Petra Ljubej bila je zlatna na 100 leptir u kategoriji B, dok je na 100 slobodno bila osma.

Vrlo dobro je plivala Eva Kovačićek u kategoriji C gdje je bila osma na 50 prsno i deveta na 100 slobodno.

U kategoriji B uspješno su plivali Lara Grah, Noa Fiket i Fran Meglić. Lara je na 100 prsno bila šesta, a na 100 slobodno sedma, Noa je bio šesti na 100 prsno i 100 slobodno, dok je Fran bio osmi na 100 slobodno. I za kraj Sara Pospiš osvojila je sedmo mjesto u kategoriji A na 100 slobodno.

 

 

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook