Prethodni članak
Sljedeći članak

Vita Galac predvodila Olimpovce

Na bazenskom kompleksu Utrine u Zagrebu održan plivački miting Sv. Patrik


Na bazenskom kompleksu Utrine u Zagrebu, održan je tradicionalan miting Sv. Patrik u organizaciji plivačkog kluba Novi Zagreb. Natjecanje je u dva dana održavanja okupilo 1.000 natjecatelja u najmlađim dobnim kategorijama. Među mnogobrojnom i jako konkurencijom, našli su se plivači Olimpa.

Pod vodstvom trenera Nikole Ivekovića i Ivana Kukolje, u dva dana na mitngu Sv. Patrika nastupilo je 37 Olimpovaca. Tako su u prvog dana plivali: Helena Dinjar  Lea Majdak, Petra Pečnik, Ilana Španec, Vita Galac, Sara Pospiš, Tena Škvorc, Ema Podhraški, Sara Kroflin , Dora Barlović, Borna Semenić, Makso Horvat, Emil Rinarelli, Fran Iveković, Luka Iveković, Benjamin Sever Kozina, Dominik Šamec, David Postonjski, Filip Postonjski, Fran Meglić , Noa Fiket, Marko Mladić, Karlo Beber i Luka Gašpar. Drugog natjecateljstko dana Olimp su predatavljali: Lara Grah, Petra Ljubelj, Karla Kralj, Katja Kralj, Tena Tomašković, Klara Muranić, Nikol Medvedec, Zara Bakran, Eva Kovačićek, Nikol Zajec, Petar Postonjski, Petar Cvetko i Vito Bauer.

Najviše uspjeha imala je Vita Galac koja je imala četiri plasmana u TOP 10, a najbolji rezultat je ostvarila na 50 slobodno gdje je bila četvrta, dok je sveukupno bila sedma u zbiru četiri disciplina. Helena Dinjar bila je osma na 50 leđno, a isti je rezultat ostvarila i Petra Ljubej na 25 delfin, dok je Lara Grah bila deseta na 50 slobodno.

Još članaka iz "Sport"

Facebook