Prethodni članak
Sljedeći članak

Pogotkom Lutera Odra stigla do tri boda protiv Klanjca

18. kolo IV. NL-središte - skupina A, Odra - KLANJEC 1:0


U borbenoj utakmici s malo pravih prilika Odra je jednim pogotkom došla do sva tri boda protiv Klanjca koji se solidno držao, no nije uspio ostvariti pozitivan rezultat.

Klanjčani su već u 2. minuti kreirali opasnost nakon duge lopte Bogovića, no Brlek je neodlučan. Dvije minute kasnije opasno prijete domaći preko Andrije Gudelja čiji udarac u posljednji čas blokira I. Petrišić. Još je bolju priliku imao Bundek dvije minute kasnije kada je izašao sam pred Žigmana, no gostujući vratar kroti njegov pokušaj loba. Najbolju priliku za goste u 24. minuti propušta K. Pavlinić, točnije vratar Zubak nogom odbija njegov udarac u korner. I onda u 27. minuti Luter sjajno izvodi slobodan udarac s oko 22 metra udaljenosti i pogađa mrežu nemoćnog Žigmana za 1:0. Luter je na sceni i u 43. minuti kada daje upotrebljivu loptu za Bundeka, no ovaj je nespretan i ne uspijeva uputiti udarac.

U 53. minuti "zicer" za Klanjec. Zrnc odlično centrira s lijeve strane na Mustača koji s tri metra umjesto u praznu mrežu, puca u domaći blok. Četiri minute kasnije ponovno prijeti Luter, ali je zamalo neprecizan. Nakon toga Klanjec se otvorio i imao više loptu posjedu, ali bez pravih prilika. U samoj završnici domaći kreiraju opasnu kontru preko Lutera koji dobro puca u 89. minuti, ali Žigman još bolje brani. I tu je nogometnoj priči bio kraj, ali puno toga bi Klanjčani još mogli pričati o suđenju u Odri koje im u najmanju ruku nije išlo u prilog. Šteta što Klanjčani nisu imali na dispoziciji F. Pavlinića i Biruša, jer bila je ovo dobra prilika za prvi bod u nastavku prvenstva.

ODRA - KLANJEC 1:0

ODRA: igralište Odre, GLEDATELJA: 50, SUCI: Vukasović, Lasić i Kovač.

STRIJELAC: 1:0 Luter 27'

ODRA: Zubak, Kljujev, Kovačić, Adžaga, Pavek, Turković, Ante Gudelj (50'Hanachi), Luter, Topalović, And. Gudelj (70' Juranović),  Bundek (57' I. Gudelj). TRENER: Krešimir Ganjto

KLANJEC: Žigman, Bogović, Petrović, Brlek, Zrnc, Kodrnja (67' Zgorelec), K. Pavlinić, Lovrek (22' Mustač), Humski, Leš (46' F. Petrišić), I. Petrišić. TRENER: Dragutin Tomašković

Još članaka iz "Sport"

Facebook