Prethodni članak
Sljedeći članak

[VIDEO] Tri igrača zabočke Mladosti prezentirala svoj klub u serijalu "Pod reflektorima"

Na igralištu Mladosti u Zaseki snimljen poznati serijal


U sklopu serijala "Pod reflektorima" na YouTube kanalu GameOfBros na sam Uskrs objavljeno je gostovanje u Zaboku, točnije u NK Mladost Zabok. Snimanje se odvijalo 13. ožujka, neposredno prije prestanka svih nogometnih prvenstva.

Ovaj zanimljiv serijal pokrenuli su braća Alan i Hrvoje Baudoin i njihov prijatelj Edmond Mullajupi.

 

- Ovaj serijal nastao je iz ljubavi prema nogometu. Obilazimo sve klubove od prve županijske, pa do I. HNL. Cilj nam je proći što više klubova, te pokazati svakodnevnicu igrača i njihovu ljudsku stranu. Zanimalo nas je kako to izgleda iznutra. Prvo smo mislili obilaziti samo klubove prve i druge lige, no kada smo objavili serijal iz Virovitice bio je to pun pogodak i odlučili smo se da ćemo obilaziti klubove iz svih rangova. Ovaj serijal je neprofitabilan, radimo ga iz čiste ljubavi i zabave, a čak smo i u minusu jer smo putovali između ostalog i u Split, Rijeku i Sinj. Najvažnije je da našim pratiteljima ponudimo drugačiji sadržaj u čemu smo i uspjeli - otkriva nam Alan Baudoin, bivši rukometaš i odbojkaš, koji voli i nogomet.

Inače, njihov kanal postoji od 2015. godine, a prije nego su krenuli na ovaj koncept bili su FIFA gaming kanal. Alan nam otkriva da su ovim potezom izgubili nešto mlađe pratitelje, ali zato su pridobili nešto stariju "ekipu" koja voli nogomet. Serijal je počeo 15. listopada prošle godine, a do sada su gostovali u dvadesetak klubova, od kojih je posljednja bila zabočka Mladost. Zbog pandemije koronavirusa, serijal je naravno privemeno prekinut.

Ispred zabočke Mladosti u serijalu su sudjelovali standardni igrači prve momčadi Hrvoje Jurina, Martin Kolar i Vinko Kotarski, ujedno i treneri u omladinskom pogonu kluba. Na ideju da ekipu pozivu u Zabok došao je Hrvoje Jurina.

- Gledao sam serije s klubovima prve i druge lige, pa sam odlučio ekipu pozvati emisije "Pod reflektorima"pozvati u Zabok, da prezentiramo našu Mladost. Nakon nekoliko dana dopisivanja uspjeli smo dogovoriti snimanje koje je bilo vrlo zanimljivo. Mislim da je ova emisija odlična prilika da se prezentiraju mali klubovi. Dečki iz ekipe su bili vrlo zabavni i duhoviti i jedva smo čekali da vidimo njihov uradak na YouTube kanalu - govori nam Hrvoje Jurina.

Osim što su sudjelovali u "one touch challengeu" (op. a. pucanje po golu "iz prve") Hrvoje, Martin i Vinko uspjeli su i prezentirati svoj klub, ispričati neke crtice iz povijesti kluba, a ekipi serijala pokazali su i obnovljene klupske prostorije.

- Bilo nam je super. Uživali smo u snimanju, a videom smo prezadovoljni. Nismo se baš nazabijali golova u challengeu, ali smo zato na lijep način prezentirali našu Mladost - riječi su Martina Kolara. Hrvoje, Martin i Vinko nisu imali previše uspjeha u challengeu, ali su zato na vrlo zanimljiv i duhovit način prezentirali svoj klub. Korist je bila obostrana. Alan, Hrvoje i Edmond dobili su gledani sadržaj, a s druge su strane Hrvoje, Martin i Vinko napravili lijepu reklamu svom klubu.

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook