Prethodni članak
Sljedeći članak

VIDEO: Ivan Perišić potpisao za Hajduk!


Odavno sam sebi obećao da ću se vratiti u taj klub, u kojem sam proveo sedam godina. Još pogotovo ako osvojimo na kraju, tako da izgori Omiš, Split i cijela Dalmacija, rekao je svojevremeno Perišić

Otkad je na Rivi nakon osvajanja brončane medalje na Svjetskom prvenstvu u Katru spomenuo da će se vratiti u Hajduk, ne prestaje fama oko dolaska Ivana Perišića (34) na Poljud. A sad je i službeno sve riješeno, 'Perija' je potpisao ugovor i postao novi igrač 'bilih'!

Ivan je stigao u Split iz redova Tottenhama gdje su ga predstavili prekrasnim videom.

- Odavno sam sebi obećao da ću se vratiti u taj klub, u kojem sam proveo sedam godina. To će biti uskoro. Ne znam točno kada. Moram odraditi minimalno jednu sezonu s našim "bilima", tako da... Još pogotovo ako osvojimo na kraju, tako da izgori Omiš, Split i cijela Dalmacija - rekao je tad Perišić, a sad su se stvari obistinile.

Podsjetimo, hrvatski se reprezentativac oporavlja od teške ozljede koja mu se dogodila prošle godine u rujnu kad je na treningu engleske momčadi, bez kontakta sa suigračima, slomio prednji križni ligament koljena. Odmah se uhvatio u koštac s tim problemom i nakon operacije krenuo s rehabilitacijom, a rezultati su stigli vrlo rano.

Tako smo gledali Ivana na bazenu, u teretani, zatim kako lagano trčkara, a onda već i - tehnicira! Iako je na prije početka sezone izgledalo da bi ga Tottenham mogao 'otpisati', dolaskom na klupu Angea Postecogloua je Perišić počeo sve više igrati, a Grk je svojevremeno istaknuo da će hrvatski reprezentativac biti važna karika u rotaciji momčadi iz Londona.

Video koji je objavio Hajduk pogledajte OVDJE.

Još članaka iz "Sport"

Facebook