Prethodni članak
Sljedeći članak

Jedinstvo (SKZ) potpisalo dva mlada igrača – Bornu Vidićeka i Petra Horvata


Jedinstvo ( SKZ) završilo je jesenski dio prvenstva 1. ŽNL na pretposljednjem mjestu sa 13 osvojenih bodova koliko ima i posljednji Radoboj te na osmom mjestu Zagorec (VT). U 13 odigranih kola klub je postigao samo 16 (1,23 po utakmici) golova ali je obrana istovremeno primila čak 25 (1,92 po utakmici). Gledajući tablicu primljenih i postignutih golova lige Jedinstvo drži drugo mjesto u negativnom smislu: po broju primljenih golova samo je Radoboj (33) ispred njih dok je po broju postignutih golova ispred njih samo Zagorec (VT) 14.

Svakako da bi se to izmijenilo potrebno je posegnuti za pojačanjima. Prvi su koraci u klubu učinjeni te su za Jedinstvo potpisali novi igrači – Petar Horvat, 23 godine, pristigao iz Zagorca (VT) iako bi za njega trebalo pisati „dijete se vratilo kući“. Naime, Horvat je izdanak omladinske škole svetokriškog kluba. Drugi novopridošli igrač je Borna Vidićek, 24 godine, koji je donedavno bio igrač četvrto ligaša Straže iz Huma na Sutli. Igrač je to koji je u prošloj sezoni postigao 16 pogodaka da bi ove polusezone upisao dva gola i pet asistencija, ali sam uvjeren da bi ta brojka bila i veća da Borna nije imao obveze kao reprezentativac hrvatske u Socca nogometu. Osim za Stražu Vidićek je igrao i za NK Mons Claudius (Slovenija) te za USV Neuhaus (Austrija).

Dolaskom ovog dvojca Jedinstvo je pojačalo svoj napadački red te vjerujem da ovim nije završen broj dolazaka jer klub treba poraditi i na obrambenom dijelu. Ukoliko i to učine onda neće doći u pitanje opstanak u ligi jer i četvrto plasirani Oštrc bježi tek sedam bodova.

Još članaka iz "Sport"

Facebook