Prethodni članak
Sljedeći članak

Večeras Split - Zabok uz prijenos na Arena Sportu


U sklopu 26. kola HT Premijer lige večeras će se na splitskim Gripama u 20 sati uz direktan prijenos na TV Arena Sport sučeliti Split i Zabok, druga i sedma momčad lige. Ždrijeb trećeg kruga nije mazio Zabok, koji je u subotu igrao protiv Cibone, danas će gostovati kod Splita, a u subotu dočekuje Zadar.

Svima nam je u svježem sjećanju prvenstvena utakmica koja se odigrala 31. siječnja pred kamerama HTV-a, a u kojoj je Zabok kao domaćin napravio podvig i pobijedio Split 92:88. I više nego zasluženo, zabočki su „žuti“ u jednom trenutku imali i 19 koševa razlike. Sjajno je u toj utakmici debitirao EyassuWorku koji je postigao 29 koševa, a drugi junak je bio kapetan Črnjević koji je u zadnjih pet minuta postigao 9 koševa od svojih 16 koševa. Vrlo brzo nakon toga poraza došlo je do smjene na klupi Splita, Ivicu Skelina zamijenio je Milan Karakaš. Pod njegovim vodstvom Split zna samo za pobjede u HT Premijer ligi, no Splićani su se poprilično mučili dva puta s Vrijednosnicama Osijek, jednom s Alkarom i jednom sa Šibenkom koju su pobijedili nakon produžetaka. Sve to govori da nisu neranjivi.

Velika je stvar za njih što se utakmicama vratio ozlijeđeni bek Đoković, koji puno znači ovoj momčadi. Split je apsolutni favorit u ovoj utakmici, a može li Zabok napraviti novo čudo saznati ćemo večeras iza 20 sati.

Još članaka iz "Sport"

Facebook