Prethodni članak
Sljedeći članak

Uprava Dinama smijenila Čačića! Doznali smo tko je prvi favorit za novog trenera


Nakon poraza u Šibeniku i ispadanja u polufinalu kupa, vrlo je izvjesno da će trener Ante Čačić morati odstupiti s mjesta prvog trenera GNK Dinamo, a Večernji list saznaje da je Dinamov predsjednik Mirko Barišić te četveročlana uprava u sastavu Vlatka Peras, Dario Šimić, Darko Podnar i Danijel Tomačić, odmah nakon utakmice zajedno odlučila da je Čačić bivši!.

U kuloarima se već naveliko spominje tko će ga naslijediti. Najviše se spominju Nenad Bjelica i Igor Bišćan, no Uprava Dinama mogla bi čini se mnoge iznenaditi.

Naime, portal Zagorje.com iz izvora bliskih klubu doznaje da je veliki favorit i čovjek od punog povjerenja Daria Šimića bivši stoper Dinama Stjepan Tomas. Iza Tomasa je zavidna nogometna karijera. Upisao je 93 nastupa za Dinamo, a između ostalih klubova branio je boje Vicenze, Coma, Fenerbachea i Rubin Kazana, a upisao je i 49 nastupa za reprezentaciju Hrvatske. Što se trenerske karijere tiče u turskoj je samostalno vodio Antalyaspor, Rizespor i Goztepe, a zadnji mu je trenerski posao bio u moldavskom Sheriffu u kojem se zadržao od početka prošle sezone do listopada. Hoće li Uprava GNK Dinamo sve iznenaditi imenovanjem Stjepana Tomasa za novog trenera saznat ćemo vrlo skoro.

Još članaka iz "Sport"

Facebook