Prethodni članak
Sljedeći članak

U Zaboku će se održati polufinale najjače regionalne MMA lige Armagedon

Novi borilački spektakl u Gradskoj sportskoj dvorani u Zaboku


Nakon borilačkog spektakla FNC 5 koji nas je sve ostavio bez daha, u Gradskoj sportskoj dvorani u Zaboku očekuje nas novi borilački evetn vrijedan pažnje. Krajem srpnja, točnije 29. srpnja u Zabok će biti domaćin polufinala najjače regionalne MMA lige, Armagedon. Event će se održati pod imenom "Armagedon Jamnica Pro Sport", a nastupit će šesnaest mladih i talentiranih boraca iz cijele regije u kategorijama -66 kg, -70 kg, -77 kg i -84 kg. Uz navedenih 8 borbi, očekuju nas i dvije SUPERBORBE, što znači da ćemo ukupno vidjeti deset borbi i dvadeset vrlo kvalitetnih MMA boraca.

Glavna SUPERBORBA bit će između Srbina NIkole Joksovića, velikog MMA potencijala koji za sada ima stotostotan omjer od sedam pobjeda i Brazilca Carla "Neo" Pratera koji iza sebe ima bogato UFC iskustvo.  Joksoviću će to biti velika prilika da uđe na FNC scenu.

Ulaznice su već puštene u prodaju putem sustava EVENTIM.hr, a iste su dostupne i na svim PETROL benzinskim postajama. Ako možemo suditi po dosadašnje dvije Armagedon Jamnica Pro Sport MMA lige sprema nam se još jedna borilačaka noć prepuna odličnih borbi bez puno kalkulacija i štednje, a zbog velikog interesa poklonicima MMA preporučujemo da karte nabave što prije, jer će zabočka dvorana zasigurno biti rasprodana. 

 

 

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook