Prethodni članak
Sljedeći članak

U nedjelju će se odigrati memorijalni turnir "Igor Bradač"

S početkom u 9.30 sati u Dubrovčanu


U organizaciji NK Omladinac u nedjelju 20.06. s početkom u 9,30 sati u Dubrovčanu će se održati memorijalni nogometni turnir "Igor Bradač".  Turnir se igra na travnatoj podlozi sistemom 5+1, a organizator naglašava da su obavezne tenisice, tj. da se ne može igrati u kopačkama. Kotizacija za turnir iznosi 400 kuna po momčadi, a vrijedni domaćin osigurao je bogate nagrade. Tako će prvoplasirana momčad dobiti 45% od kotizacije, pehar i prijelazni pehar na godinu dana, drugoplasirana će momčad dobiti 30% od kotizacije i pehar, a trećeplasirana 15% od kotizacije i pehar. Prijave se primaju na broj mobitela 099/731-2496 ili na licu mjesta u Dubrovčanu neposredno prije početka turnira.
Ovo je već 11. izdanje ovog odlično organiziranog turnira u čast iznimno talentiranog nogometaša Igora Bradača, koji je tragično preminuo u 19-oj godini, a imao je još toliko toga za reći, kako u životu, tako i na nogometnom travnjaku. Turnir njemu u čast živa je uspomena na njega, pa je uvijek dobro posjećen kako od njegovih bivših suigrača, tako i od mlađih nogometaša.
Domaćin NK Omladinac po običaju će pripremiti sve kako bi se gosti i nogometaši u Dubrovčanu osjećali kao kod svoje kuće.


Još članaka iz "Sport"

Facebook