Prethodni članak
Sljedeći članak

]PRIJAVITE KLINCE] Sportski ljetni kamp NK Rudar DZ

Za djecu od 5 do 7 godina


Nogometni klub Rudar iz Dubrave Zabočke organizira sportski ljetni kamp za djecu od 5 do 10 godina.  Djecu očekuje veliki broj sportova i radionica pod vodstvom kineziologa. Kamp će biti organiziran kroz srpanj i kolovoz, a prvi je termin od 28. lipnja do 2. srpnja.

U jednom terminu kamp traje 5 dana, od ponedjeljka do petka u vremenu od 8 do 15.30 sati, cijena je 350 kn, a uključeni su užina, ručak, majice i prigodni pokloni. Organizatori napominju kako je riječ o nečem novom i originalnom u Zagorju.

Cilj sportskog kampa su formiranje moralno i fizički zdravog člana društva, doživljaj drugačijih ljetnih praznika koji objedinjuju druženje s vršnjacima, učenje, sportske aktivnosti i stjecanje jednog sasvim novog iskustva, vrijeme ispunjeno zabavom i veseljem. Ovakav kamp, smatraju pokretači, pridonosi zdravom razvoju djece, pod nadzorom stručnog i obrazovanog tima. Prijave su u tijeku, a važno je napomenuti, da su dobrodošli svi iz uže i šire okolice, ne nužno članovi bilo kojeg kluba.

Za sve informacije može se nazvati Maja Gregurić na 098 131 2375. Više detalja može se pronaći na facebook stranici NK Rudar Dubrava Zabočka.

Još članaka iz "Sport"

Facebook