Prethodni članak
Sljedeći članak

U Donjoj Stubici počinje novo natjecanje veterana 'Liga Kup NS HNS-a Zagreb'


Kao što smo već pisali u Donjoj Stubici počinje novo natjecanje veterana pod nazivom „Liga Kup NS HNS-a Zagreb 2023./2024.„

Natjecanje obuhvaća ZNS, Nogometni savezi Zagrebačke, Krapinsko – zagorske, Sisačko – moslavačke i Karlovačke županije a na njemu će nastupiti 12 klubova svrstanih 4 skupine po 3 momčadi gdje bi se igralo po jednostrukom bod sustavu, a po dvije prvoplasirane momčadi ušle bi u četvrtfinale i kasnije kup sustavom razigravale do konačnog pobjednika. Igrati će se sustavom 5 + 1 mali nogomet i loptom broj 5 prilagođenom za mali nogomet uz PNI za mali nogomet a utakmice bi trajale 20 X 20 minuta. Liga započinje sutra, 3. studenog, i traje do 1. prosinca 2023. godine uz napomenu da će se svaki od tri kola po skupinama održati u različitim Županijama ( Krapinsko – zagorska, Sisačko – moslavačka i Karlovačka ) dok bi se četvrtzavršnica odigrala na području NS Zagrebačke županije a polufinale i finale na području Zagrebačkog Nogometnog saveza.

U liga Kupu se natječu: Stubica, Zagorec Krapina, Lokomotiva Zagreb, Zaprešić veterani, Moslavina Kutina, Remetinec Zagreb, Silvija stil zagreb, Špansko Zagreb, Klas Mićevec, Vrbovec, VG Boys Velika Gorica i Karlovac.
Zagorski klubovi nalaze se u skupini B ( NK Zagorec Krapina, NK Silvija Stil i NK Klas ) i C ( NK Stubica, NK Zaprešić i VNK Remetinec ). U skupni A se nalaze: NK Karlovac, NK Lokomotiva i VNK VG Boys dok skupinu D čine: NK Vrbovec, NK Špansko i HŠNK Moslavina Kutina.

Čast da ugosti ekipe prvog kola dobili su veterani Stubice te je poznat i raspored odigravanja utakmica koje će se igrati u SD Donja Stubica: 19,10 sati Stubica – Zaprešić; 20,00 sati Lokomotiva – VG Boys; 20,50 sati Špansko – Moslavina i u 21,40 sati Zagorec – Silvija stil.

Povjerenik za suce u veteranskoj kategoriji NS KZŽ Slavko Tepuš odredio je suce koji će suditi ovo kolo: Nikola Kožar ( Donja Stubica), Ivan Kumpar ( Donja Stubica ), Zdravko Fotivec ( Špičkovina ) i Michael Jerneić ( Zabok )
Drugo kolo lige na rasporedu je u petak, 10. studenog 2023. godine, u Karlovcu.

Još članaka iz "Sport"

Facebook