Prethodni članak
Sljedeći članak

Prilika za skok na čelo tablice!

U subotu košarkaši Krapine dočekuju Petrinju


U subotu, 3. prosinca 2022. godine u 18,00 sati, košarkaši Krapine dočekuju košarkaše Petrinje koji su četvrto plasirana ekipa, uz dvije pobjede i dva poraza, 3. Košarkaške lige – centar. 

Biti će ovo peto prvenstveno kolo, četvrto za Krapinu koja je u trećem bila slobodna i trenutno je jedina ekipa bez poraza. Obzirom da je Ogulin u ovom kolu slobodan, a ima bod prednosti ispred košarkaša Krapine, eventualnom pobjedom Krapina bi uz zajedništvo i kvalitetom koju su pokazali u četiri odigrana prvenstvena susreta zasjela na sam vrh prvenstvene ljestvice bez poraza.

Tako da ovaj susret možemo nazvati utakmicom koja donosi vrh tablice ali uz napomenu da treba biti sto posto u utakmici jer ekipa Petrinje bez obzira na dva prvenstvena poraza je dobra i kvalitetna ekipa.

Vjerujem da će Krapinci nošeni izvanrednim navijačima ostati u  pozitivnom nizu i da će dobrom igrom uzeti dva boda i ostati neporaženi jer su dosadašnjom prezentacijom to i zaslužili. Uz popunjene tribine i bodrenjem kao što je to bilo na domaćim utakmicama a mogu napomenuti i na gostujućim jer ih njihove navijače vjerno prate sigurno će košarkaši Krapine ostaviti srce na terenu.

Još članaka iz "Sport"

Facebook