Prethodni članak
Sljedeći članak

Poznati nogometaš i trener priznao zašto je jurio automobilom čak 211 kilometara na sat

Molio je da mu se ne izrekne stroga kazna...


Nino Bule (45), pomoćni trener NK Osijeka, u svibnju ove godine u Zagrebu upravljao je osobnim automobilom zagrebačkih oznaka autocestom A3 u smjeru zapada brzinom od 211 km/h, što umanjeno za 10 posto sigurnosne razlike iznosi 189 km/h, i to gdje je brzina prometnim znakom ograničena na 130 km/h.

“Dakle, kretao se brzinom koja je za 59 km/h veća od dopuštene”, stoji u pravomoćnoj presudi prekršajnog suda kojom je Bule ovih dana kažnjen s 3000 kuna, a nije dobio zabranu upravljanja premda je to policija bila zatražila, piše Danica. Poznati nogometaš i trener jurio je u svojem automobilu čak 211 kilometara na sat i u tom trenutku snimio ga je policijski presretač. Bule je u pisanoj obrani priznao krivnju navodeći kako se tog dana žurio u Zagreb iz Osijeka jer mu je bivša supruga javila da je maloljetno dijete dobilo temperaturu i sumnjali su na zarazu Covidom, što se na kraju i potvrdilo testiranjem.

“Molim sud da mi ne izrekne mjeru zabrane upravljanja jer bi mi bilo onemogućeno obavljanje radnih zadataka i viđanje djece. Radim u stručnom stožeru NK Osijeka, tako da mi je vozačka dozvola neophodna radi proučavanja igrača drugih klubova i izvršavanje naredbi trenera. Svaki vikend vraćam se u Zagreb kako bih provodio vrijeme s djecom i bio upućen u sve njihove obveze, a izricanjem mjere bi mi to bilo onemogućeno”, naglasio je Bule u svojoj obrani.

Još članaka iz "Sport"

Facebook