Prethodni članak
Sljedeći članak

Poraz i pobjeda rukometaša Zagorca


Seniorski sastava rukometaša Zagorca gostovao je kod Sloge – SN 2 koja je bila posljednjoplasirana ekipa sa niti jednom pobjedom. Obzirom da su rukometaši Zagorca prije ovog susreta bili prvoplasirana ekipa bez poraza svi su poznavatelji rukometa koji prate Zagorec očekivali laganu pobjedu.

Izgleda da su tako mislili i mladi rukometaši Zagorca, ali tako nisu mislili protivnici i nanijeli su prvi poraz, 32:31, Zagorcu a na svoj konto upisali prvu pobjedu. Odlična pouka mladim rukometašima Zagorca – pobjeda dolazi nakon što daš maksimum i ne podcijeniš protivnika. Odlična „škola.“

Opći je dojam da je ovo najlošija igra do sada. Dobro su počeli rukometaši Zagorca i već u 10. minuti imali 6:1, ali tada dolazi neobjašnjivo opuštanje i domaćini koriste u priliku u pravom smislu te riječi tako da na odmor odlaze sa golom prednosti, 14:13.

U drugom poluvremenu igrači Sloge – SN nastavljaju svoju dobru igru a gostujući rukometaši nikako da „pohvataju“ svoju igru tako da je po prvi puta u 48. minuti domaćin otišao na prednost od plus šest pogodaka razlike koji drže sve do četiri minute prije kraja susreta. Tada na scenu stupa Švaljek i postiže četiri pogotka uzastopce dok obrana istovremeno ne prima niti jedan te se u posljednju minutu ušlo sa samo jednim, 31:30, golom razlike. Činilo se da će ipak i unatoč lošoj igri rukometaši Zagorca završiti barem remijem ili čak pobjedom.

Ipak, na kraju pobjeda domaćina 32:31.

Nakon ovog susreta rukometaše Zagorca očekuju dvije domaće utakmice te će zasigurno drugačije ući u same utakmice i upisati bodove.

Ipak nije bilo sve tako crno te subote jer ekipa Zagorca U-15 u prvenstvenom susretu protiv Metalcem 2 iz Zagreba slavila je rezultatom 32:26.

Još članaka iz "Sport"

Facebook