Prethodni članak
Sljedeći članak

Ni s igračem više Gaj Mače nije uspio doći do pobjede


U tvrdoj i borbenoj utakmici 16. kola III. NL-centar Lukavec i Gaj Mače podijelili su bodove. Gosti su pokazali dijelić više, ali to im nije bilo dovoljno za pobjedu.

Gaj je prvi puta zaprijetio u 5. minuti preko Postonjskog koji dobro puca, ali lopta je okrznula vratnica i završila u gol-autu. U 15. minuti gosti reklamiraju kazneni udarac nakon što je u šesnaestercu Lukavca srušen Postonjski, no sudac Crnojević ne misli tako. Bolju igru u prvom dijelu Gaj je okrunio pogotkom u 39. minuti. Deak je dao odlično dubinsku loptu između dva stopera, još bolje se ubacio Postonjski koji vara domaćeg vratara i sigurno zabija za 0:1.

U nastavku još manje prilika nego u prvom dijelu. Igrala se 57. minuta kada je Haramustek pokušao izaći s loptom nakon kornera, no ona mu je zastala u blatu, naletio je Grozdek i prekrasno vanjskim felšom pogodio za konačnih 1:1. Od 66. minute Gaj je imao igrača više nakon što je Banić faulirao Sambola i zaradio drugi žuti, odnosno crveni karton. Zadnju dobru priliku na utakmici ima Šoštarić u 80. minuti kada puca nakon odličnog ubačaja Ristovskog s lijeve strane, ali ravno u vratara Anića.


LUKAVEC - GAJ MAČE 1:1 (0:1)

LUKAVEC: ŠRC Lukavec, GLEDATELJA: 50, SUCI: Crnojević, Grgurić, Rožanković.

STRIJELCI: 0:1 Postonjski 39', 1:1 A. Grozdek 57'.

LUKAVEC: Anić, Grdenić, Vidaković, Radović (67' Osotjić), A. Grozdek, Vukman, Gucić (46' Rosandić), Banić, Zenko, Rašić, I. Grozdek. TRENER: Veljko Đomlija

GAJ MAČE: Babić, Ristovski, Sambol, Haramuste (86' Vukadin), Dačnik-Kovačić (75' Tepšić), Postonjski, Deak, Kovač, Baneković (46' Sedak), Šoštarić, Komorski, TRENER: Marijan Glavica

CRVENI KARTON: Banić 66' (drugi žuti karton)

Još članaka iz "Sport"

Facebook