Prethodni članak
Sljedeći članak

Zagorec u polufinalu, Stubica se oprostila

Odigrana četvrt završnica liga kupa HNS – ZS 2023. / 2024. za veterane


U Velikoj Gorici igrala se četvrtzavršnica „Liga Kupa HNS – ZS 2023. / 2024.“ za veterane odnosno igrale su se utakmice 1. dvoranskog prvenstva Liga kup veterana HNS-a, Središte Zagreb.

Nama posebno zanimljivo je da su dva kluba naše Županije – Zagorec Krapina i Stubica Donja Stubica- tražile put prema polufinalu.

Najprije su na teren izašli nogometaši Zagorca iz Krapine – Hadžić, Vukoja, M. Malarić, Štrok, Kunštek, Krkalo, Gregurović, Novački i Kos pod budnom paskom svog voditelja Dražena Šimunića i logistike u imenima Drage Pernjeka Baltice te Slavka Tepuša – sučelivši se protiv snažne ekipe veterana Karlovac 1919.

Nakon vrlo zanimljive i borbene utakmice Zagorec je ipak bio bolji i rezultatom 2:0 plasirao se u polufinale. Strijelci za Zagorec bili su Mario Malarić ( 7 m ) i Nino Kos.

Drugi naš predstavnik – Stubica – ipak je morao priznati da su u ovom trenutku veterani Španskog nešto bolji ( poraz 1:3 ) te su se časno oprostili od Liga Kupa.

U ostalim susretima četvrtzavršnice postignuti su ovi rezultati: Remetinec – Moslavina 3:1 te Lokomotiva – Silvija Stil 8:1.

Ovim rezultatima poznati su i polufinalisti Liga Kupa koji će se igrati u petak, 2. prosinca 2023. godine u SD Agram u Zagrebu. Zagorec igra u 18,30 sati protiv Remetinca dok je drugi polufinalni par Lokomotiva – Špansko. Istog dana će se odigrati utakmica i za treće mjesto te finale Liga Kupa.

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook