Prethodni članak
Sljedeći članak

Pobjeda momčadi CB Labirint

Završeno 44. izdanje malonogometnog turnira "Novi Dvori"


U odličnoj organizaciji ŠD "Novi Dvori Klanječki" odigrano je 44. izdanje malonogometnog turnira Novi Dvori koje je okupilo 18 momčadi. Nakon zanimljivih utakmica pobjednički pehar pripao je momčadi CB Labirint iz Marija Gorice.

Poslije prvog kola ostalo je devet momčadi, pa je organizator odlučio njima pridružiti još tri momčadi koje su poražene s najmanjom razlikom. Tako je u drugi krug ušlo dvanaest momčadi, nakon trećeg kruga ostalo je šest momčadi, da bi ostale tri momčadi koje su međusobnim duelima odlučivale pitanje pobjednika.

U prvom dvoboju CB Labirint i Domaći Kupilek remizirali su utakmici koja je završila rezultatom 0:0. U drugoj je Labirint sa čak 6:0 savladao Gorbi iz Gornje Bistre, što se na kraju pokazalo presudnim. Kupilek je ganjao pobjedu od šest golova razlike, ali na kraju je uspio minimalno slaviti protiv Gorbija rezultatom 3:2 i tako se na kraju morao zadovoljiti drugim mjestom. Svojevrsna utjeha Kupileku može biti da je u svojim redovima imao najboljeg strijelca sa sedam golova, ali i najboljeg igrača turnira Jakova Drčića, dok je najboljim vratarom proglašen Filip Domiter iz pobjedničke momčadi. Svakako valja istaknuti i odlično suđenje.

Najboljim pojedincima i momčadima nagrade su dijelili gradonačelnik Klanjca Zlatko Brlek i predsjednik ŠD "Novi Dvori Klanječki" Karlo Drčić koji se posebno zahvaljuje glavnim sponzorima Gradu Klanjcu, Turističkoj zajednici Biser Zagorja, Ožujskoj pivovari, Mikronisu, Predionici Klanjec, Astrapromu, SKF i Croatia osiguranju, te svim ostalim sponzorima koji so pomogli ovom turniru.

Nakon turnira održana je tradicionalna vrtna zabava na kojoj je Fresh band držao sve prisutne budnima do četiri sata ujutro.

Još članaka iz "Sport"

Facebook