Prethodni članak
Sljedeći članak

Ove subote u Špičkovini će se održati 12. zagorski trekk pod imenom „HEP Zagorje trekk“

Već je 535 prijavljenih za „HEP Zagorje trekk“


U subotu 4. svibnja s početkom u 10 sati u u Špičkovini će se u organizaciji Zagorje adventure teama održati 12. zagorski trekk pod imenom „HEP Zagorje trekk“. Prijave za HEP Zagorje trekk traju do 29. travnja. Moguće su prijave i nakon tog datuma, no svi natjecatelji koji se prijave poslije 29. travnja neće dobiti službenu majicu utrke.
Nakon što se dugi niz godina održavao u Zaboku, zagorski trekk u svojem 12. izdanju seli u Špičkovinu. Nastavlja se odlična suradnja s Hrvatskom elektroprivredom i HEP je već četvrti puta za redom generalni sponzor zagorskog trekka.


Po običaju HEP Zagorje trekk imat će tri natjecateljske kategorije: Light (cca 9 km), Active (cca 18 km) i Challenger (cca 28 km). Naravno najviše će natjecatelja biti u najkraćoj Light kategoriji. Djeca rođena 2010. i kasnije moći će nastupiti isključivo u Light kategoriji. Maloljetnim osobama rođenima između 2006. i 2009. bit će dozvoljeno sudjelovanje na svim stazama, ali isključivo uz pismeni pristanak (potpis Izjave) prije starta utrke i pratnju na stazi roditelja odnosno skrbnika.


Startnina je 30€. 20€ depozita se uplaćuje na račun Udruge, 10€ gotovine na registracijama. Djeca rođena 2009. i 2017. plaćaju samo depozit od 20€ na račun Udruge bez nadoplate 10€ na registracijama. Djeca rođena 2018. ili kasnije ne plaćaju startninu ali i ne dobivaju službenu majicu. Okrepe na stazi te obrok i piće u cilju su osigurani.
Depozit u iznosu 20 € (za sve kategorije osim za djecu mlađu od 6 godina – rođena 2018. i kasnije) se uplaćuje na broj transakcijskog računa: IBAN: HR8023600001102252222 (Zagorje Adventure Team, Strossmayerova 17, Zabok), a ostatak na registraciji prilikom preuzimanja startnog paketa.


Natjecatelji iz inozemstva iznos cjelokupne startnine uplaćuju prilikom registracije na utrku.
Startnina uključuje organizaciju utrke, majicu, topli obrok, jedno piće po ulasku u cilj, terensko osiguranje utrke, pisane upute, evidencijski karton i zemljovide sa ucrtanim kontrolnim točkama, poklone sponzora i poklone organizatora.


U petak 3.5. od 18-23 sati će se u Vatrogasnom domu u Špičkovini (Špičkovina 16, Zabok) održati podjela startnih paketa, a sve nazočne će zabavljati DJ Bašo.


U subotu 4.5. program počinje u 7 sati podjelom brojeva, evidencijskih kartona i majica, a to će trajati sve do 9,30 sati. U 10 sati starta Challenger, u 10,30 Active, a u 11 sati Light. Start i cilj su kod Vatrogasnog doma u Špičkovini, gdje će se nakon završetka svih utrka održati zabava i druženje uz Footlose bane i DJ Bašu.
Šest dana prije početkta HEP Zagorje trekka Zagorje adventure team ima već 535 prijava, a očekuje se dolazak oko osamsto natjecatelja i natjecateljica, što HEP Zagorje trekk čini jednom od najvećih sportskih manifestacija u našoj županiji. Prema svemu sudeći i vrijeme će biti blagonaklono, pa ne treba začuditi ako se u Špičkovini okupi i oko tisuću natjecatelja i natjecateljica.


HEP Zagorje trekk zasigurno je najbolje organiziran u cijeloj Treking ligi, a Zagorje adventure team iz godine u godinu podiže ljestvicu u organizaciji. Sigurno smo da će tako biti i ove godine.


Dodatne informacije možete dobiti na e-mail: [email protected] ili na brojeve mobitela: 098/9413-503 (Samir Bašić) i 091/2016-193 (Slaven Ivančić)

Još članaka iz "Sport"

Facebook