Prethodni članak
Sljedeći članak

OČEKIVANJA SU UVIJEK VELIKA: Golubovec se priprema za 4. NL središte


Još 17. srpnja sa pripremama za novu sezonu i to u 4. NL središte započeo je i aktualni županijski prvak NK Golubovec. Nažalost prvi topnik lanjske sezone u 1. ŽNL Dubravko Vujica krenuo je put Zeline, a klub su napustili i Karlo Oraić, Goran Bužić, Juraj Leško i Tomislav Benčić.

Trener i dalje ostaje Tomislav Škudar, koji nam je potvrdio da su do sada stigli vratar Filip Škvorc iz Ivančice iz Zlatar Bistrice, Karlo Ivanuš iz Gaja Mače, Kruno Kuharić iz Lobora, a još se čeka potvrda jednog prelaska. Golubovec je odigrao do sada jednu pripremnu utakmicu. Golom Kristijana Kresonje sa 1:0 pobijedili su Klanjec, rivala iz prošle sezone u 1. ŽNL; a s kojim će sada igrati u 4. NL središte, u jednoj od dvije skupine. Slijedeće pripremne utakmice igrat će se na domaćem turniru u Novom Golubovcu (30.07.-01.08.), gdje će nastupiti 8 ekipa (Golubovec, Budućnost Vidovec, Lobor, Inkop, Oštrc, Vatrogasac, Mladost Biškupec i Top Kerestinec).

Nakon toga slijedi još gostovanje u Vidovcu i kod Ivančice u Ivancu, turnir u Poznanovcu i generalka protiv Inkopa. Škudar nikada nije skrivao ambicije, pa je tako i sada: ''Očekivanja su kao i uvijek velika. Unatoč tome sto je otišao najbolji strijelac lige Vujica, znamo da će to biti veliki hendikep, znamo svoje kvalitete i uzdamo se u naše zajedništvo koje nas je dovelo do prvog mjesta u 1. ŽNL. Postavljen je cilj da budemo među prvih 5 ekipa na tablici, ako se ukaže prilika i bolji plasman. Veselimo se nastupu u 4. ligi gdje ćemo pokazati koliko smo kvalitetna momčad.'' – zaključio je trener NK Golubovec Tomislav Škudar.

Još članaka iz "Sport"

Facebook