Prethodni članak
Sljedeći članak

Zagorski nogometaš ušao u igru u 94. minuti pa u prvom duelu slomio nos

Golubovec sa pobjedom na odmor

  • SPORT 28.11_NOGOMET 4. NL SREDIŠTE SKUPINA A GOLUBOVEC SA POBJEDOM NA ODMOR  .JPG

    Lovro Horvat Vuk


U 15. kolu 4. NL središte Skupina A Golubovec je gostovao kod Odre. Bila je to posljednja jesenska utakmica za Golubovec, u kojoj je pobjeda bila imperativ, kako bi se održao priključak sa vodećom Mladosti iz Zaboka i prednost pred Ravnicama. U skladu s tim Golubovec je krenuo agresivno i napadački i već u trećoj minuti nakon lijepe akcije Matije Bobeka i Roberta Kuharića, Kuharić zabija za rano vodstvo.

Nakon toga se Golubovec malo povlači i čeka kontre. Domaćini pak prijete najviše iz prekida, no do odmora super izglednih prilika nema i Golubovec odlazi na odmor sa 0:1. U nastavku, u 48. minuti M. Bobek ulazi u kazneni prostor, ruši ga domaći stoper, a Dubravko Vujica sa bijele točke pogađa za 0:2. Od 69. minuti Odra ostaje sa 10 igrača. Kuharić se odlično probio, nakon oduzete lopte, krenuo je sam prema golmanu, Ivan Kljujev ga ruši kao pretposljednji igrač obrane u izglednoj poziciji za postizanje gola i dobiva izravni crveni karton. No, u 87. minuti nakon prekršaja Ivana Riseka, Filip Luter iz slobodnjaka smanjuje na 1:2.

Golubovec je opet imalo problema sa širinom, pa tako valja istaknuti da je Patrik Sokolić igrao pod ozljedom, a pravi peh doživio je Lovro Horvat Vuk, koji je ušao u igru u četvrtoj minuti nadoknade, da bi u prvom duelu s Adrianom Fučkalom došlo do sudara glavama, gdje je prema prvim neslužbenim informacijama nesretnom Horvat Vuku pukla nosna kost. Želimo mu brz oporavak. Ovom pobjedom Golubovec je jesenski dio završio sa samo bodom manje od vodeće Mladosti iz Zaboka, a sa bodom više od Ravnica, što samo znači da nas čeka jako zanimljivo proljeće.

4. NL – središte skupina A, 15. kolo

ODRA – GOLUBOVEC 1:2 (0:1)

SUCI:  Bertol, Babić, Lesar; GLEDATELJA: 100

STRIJELCI: 0:1 Kuharić 3', 0:2 Vujica 48' 11m, 1:2 Luter 87'

ODRA: Majdek, Kljujev, Štefanac (60' F. Topalović), Turković, A. Fučkala, Luter, Barišić, A. Topalović (21' M. Fučkala), Shevchenko, Orešić, Brebrić; trener: Vlado Kasalo

GOLUBOVEC: Škvorc, Mat. Bobek, Risek, Tepuš, Vujica, N. Bobek, Kuharić, Kanceljak, Sokolić, Mar. Bobek, Vukić (90+4' Horvat Vuk) (90+5' N. Bobek); trener: Tomislav Škudar

Još članaka iz "Sport"

Facebook