Prethodni članak
Sljedeći članak

Nakon niza od tri poraza, trener KK Zabok podnio ostavku! Njegov nasljednik je poznat


Jakša Vulić nije više trener košarkaša Zaboka. Nakon niza od tri poraza u HT Premijer ligi podnio je ostavku Upravi kluba koja je željela nastaviti saradnju s njim, no Vulić je bio dosljedan svojoj odluci. Momčad je u pripremnom periodu imala dosta problema s ozljedama, što se odrazilo na rezultat. U nadi da će ovo biti pozitivan šok za momčad Vulić je podnio ostavku. Ovaj vrhunski profesionalac ostat će zapisan kao trener koji je ostvario jedan od najboljih rezultata kluba osvajanjem šestog mjesta u prošloj sezoni elitne HT Premijer lige. Od početka priprema suočavao se problemima u vidu manjka igrača, Uprava se trudila koliko je mogla, ali proračun Zaboka je takav kakav jest i nije se tu nažalost puno toga više moglo napraviti.

Nakon odlaska Vulića prvi trener momčadi postao je njegov pomoćnik Jurica Smiljanić. Ušao je u žrvanj u teškom trenutku nakon negativne serije, a već danas u 18 sati ga na Baldekinu čeka teško iskušenje protiv "zahuktale" Šibenke u kojoj odlično igraju "bivši Zabočani" Srđan Brocić i Patrik Jambrović. Šibenčani nakon dvije odigrane utakmice imaju isti broj pobjeda i apsolutni su favorit u ovoj utakmici.

-Šibenka je favorit, ali očekujem da odigramo borbenu i kvalitetnu utakmicu u kojoj ćemo dati sve od sebe. Odlazak Jakše nas je sve pomalo šokirao, ali nadam se da će taj šok "probuditi" momčad i da ćemo iz kola u kolo igrati sve bolje - riječi su Jurice Smiljanića pred odlazak u Šibenik.

Još članaka iz "Sport"

Facebook