Prethodni članak
Sljedeći članak

Košarkaši Krapine i dalje uvjerljivi!


U četvrtoj  (igralo se 5. prvenstveno kolo a Krapine je u trećem bila slobodna, op.a.) prvenstvenoj utakmici III. HNL Centar košarkaši Krapine gostovali su kod Dugog Sela i upisali četvrtu prvenstvenu pobjedu, 83:65.

Od prve minute košarkaši Krapine ušli su sa samo jednom željom da upišu pobjedu i nakon odlične igre tijekom cijelog susreta na kraju su slavili sa 18 koševa razlike.

Krapina je pod vodstvom trenera Marka Goluba nastupila u slijedećem sastavu: Filip Đurkan 22, Martin Mlinarić 16, Lovro Čižmek 12, Matija Markočić 12, Bruno Ranogajec 9, Mark Knezović 4, Marko Dmitrović 3, Ivan Poljak 3, Karlo Borovčak 2, Hrvoje Strehovec, Daniel Strehovec i Marko Pracaić.

Na prvenstvenoj ljestvici prvi je Ogulin (utakmica više) sa 9 bodova, druga je Krapina sa osam dok je treća Duga Resa sa 6 bodova. Posljednje mjesto sa četiri boda drži Otočac.

U sljedećem prvenstvenom susretu, subota 3.prosinca,  Krapina dočekuje pretposljednju Petrinju i očekivati je da će taj susret pobijediti te zasjesti na čelnu poziciju prvenstvene ljestvice jer je u tom kolu Ogulin slobodan te bi eventualnom pobjedom Krapine za bod preskočila trenutno vodeću ekipu lige.

Još članaka iz "Sport"

Facebook