Prethodni članak
Sljedeći članak

KOMENTAR 7. KOLA IV. NL-SREDIŠTE ZAGREB: Lukavec preuzeo vrh, zagorski derbi bez pobjednika

Četvrtoligaši središta Zagreb ponovno su imali dvostruku aktivnosti protekli tjedan, barem velika većina njih


Četvrtoligaši središta Zagreb ponovno su imali dvostruku aktivnosti protekli tjedan, barem velika većina njih. Zbog Covida-19 u redovima Croatie iz  Hrastja, taj je klub odgodio utakmice protiv Zagreba i Mladosti. Najveći je posao u proteklom tjednu napravio Lukavec. S dvije pobjede ova je momčad preuzela vrh, nakon što su Gradići i Ravnice u derbiju odigrali bez golova i bez pobjednika. Gotovo jednako dobar posao napravio je i Dinamo iz Odranskog Obreža, koji je prvo "omastio brk" u Zaboku, a potom i kod kuće protiv Moslavine i tako se probio na treću poziciju. Zagorske klubove predvodi Stubica na petom mjestu. Stubičanci su imali pozitivan tjedan i osvojili četiri boda, baš kao i Straža s kojom su remizirali kod kuće u zagorskom derbiju, a koja je u srijedu napravila lijepo iznenađenje i kod kuće skinula Gradiće s trona prvom pobjedom u ovoj sezoni. Više se očekivalo od Tondacha koji je nakon poraza trebao biti favorit protiv Zeline, ali Bedekovčanci su "iščupali" samo bod u posljednjoj minuti utakmice. Mladosti očito ne odgovaraju utakmice srijedom, već su drugi puta Zabočani poraženi u tom terminu.

U nedjelju novi zagorski derbi Mladost - Tondach

U nedjelju će u Zaboku s početkom u 10 sati u okviru 8. kola IV. NL-središte Zagreb u zagorskom derbiju snage odmjeriti Mladost i Tondach. Dva ranjena lava rekli bismo. Obje su momčadi očekivale više u ovom prvenstvu. Mladost je trenutna deseta, a Tondach trinaesti. No stanje na ljestvici često nije presudno kada su u pitanju derbiji. To često presuda trenutna inspiracija. Zabočani su u maloj prednosti, imat će i duži odmor jer su odmarali ovo kolo zbog odgođene utakmice s Croatijom, no zasigurno nas čeka uzbudljivi susret.

Stubica će na teško gostovanje jedinoj neporaženoj momčadi Ravnica, dok će Straža niz od dvije utakmice bez poraza pokušati nastaviti u Slunju.

 

TONDACH – ZELINA 1:1  (0:1)

BEDEKOVČINA: Igralište NK Tondach. SUCI: Šandrk (Zagreb), Babić (Zagradci), Sušanj (Ogulin), Barać (Zagreb). DELEGAT: Šarić (Zagreb)

STRIJELCI: 0:1 – Hrupec 23', 1:1 – Marković 90'+2

TONDACH: Družinec, Kralj, Bobinec, Semenski (od 75' Sedlar), Frtalj, R. Jurina, Čehulić, Jagarcec (od 60' Jambrešić), Borovčak, L. Jurina, Mohač (od 46' Frančina). Trener: Tomašković

ZELINA: Klepac, Vrsaljko (od 83' Zeko), Krstanović, Riveros (od 44' Anić), Ćibarić, Bičak, Hrupec, Haramina, Garić, Filipović (od 63' Leko), Žagar. Trener: Pisačić

 

STUBICA – STRAŽA 1:1 (1:0)

DONJA STUBICA: Igralište NK Stubica. SUCI: Ćurdo, Brezić, Vrbanec i Brkić (svi iz Zagreba). DELEGAT: Uroić (Gradec)

STRIJELCI: 1:0 – Maček 12', 1:1 – Špoljar 88'

STUBICA: Rajilić, Matuša, Šimunjak, Čekolj, Maček (od 42' Pirički), Strabić, Pišković, Drempetić, Mario Landripet, Mihovljanec (od 61' Marjanović), Mateo Landripet. TRENER: Koletić

STRAŽA: Drašković, Krsnik (od 76' Križanec), Rafaj (od 46' Leško), Biruš(od 30' Špoljar), Hustić, M. Čuček (od 46 Konjić), M. Pavić, Rilov, Ilić, G. Čuček, Peček (od 46' J. Pavić).

 

Ostali rezultati 7. kola:

Lukavec - Slunj 2:0 (Borković 25', Ezgeta 75' (11m))

Dinamo OO - Moslavina  2:0 (Halama 46', Fabijanec 56')

Banovac - Zagreb 1:2 (Abramović 39'/Marković 61', Medić 87')

Sava Strmec - Odra 1:0 (Zelenika 69')

Sutla-Laduč - Rugvica Sava 1976 1:0 (Đeno 55')

Gradići - Ravnice 0:0

Croatia - MLADOST (odgođeno)

 

Lista strijelaca:

 6 Jurica Brdek (Gradići)

 5 GORAN DLESK (MLADOST), Igor Hajduk (Gradići), Domagoj Halama (Dinamo OO), Maro Pavić (Ravnice), Nikola Štok (Sutla-Laduč)

 4 NIKOLA LEŠKOVIĆ (STUBICA), Anto Filipović (Rugvica Sava 1976), Lovro Medić (Zagreb), Matej Puntarić (Lukavec), Josip Šenija (Moslavina), Kristijan Sušilović (Slunj)

 3 MATIJA DREMPETIĆ (STUBICA), NIKOLA KRAJAČIĆ (MLADOST Z), ...

 

Parovi 8. kola:

Ravnice - STUBICA (subota 26.9. u 16,30 sati)

Slunj - STRAŽA (subota 26.9. u 16,30 sati)

MLADOST - TONDACH (nedjelja 27.9. u 10 sati)

Rugvica Sava 1976 - Gradići

Odra - Sutla-Laduč

Zagreb - Sava Strmec

Zelina - Banovac

Moslavina - Croatia

Lukavec - Dinamo OO

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook