Prethodni članak
Sljedeći članak

Marko Kolar postigao svoj prvi pogodak za prvu pobjedu Wisle Plock

Zabočanin Marko Kolar početkom srpnja potpisao je za svoj novi klub, Wislu Plock, koja je član elitne poljske nogometne lige - Ekstraklasa.


Zabočanin Marko Kolar početkom srpnja potpisao je za svoj novi klub, Wislu Plock, koja je član elitne poljske nogometne lige - Ekstraklasa. Jučer je u 3. kolu Wisla Plock upisala svoju prvu ovosezonsku pobjedu od 1:0 protiv do sada neporaženog Radomiak Radoma upravo pogotkom Kolara u 19. minuti utakmice. Marko je odlično primio jednu dubinsku loptu i prvo je pucao u blok, a potom je nakon "odbijanca" efektno u padu zabio pogodak za 1:0 i tri vrijedna boda s kojim se njegov klub sa 16., popeo na 13. poziciju.

Unatoč porazima u prva dva kola, Wisla Plock pružila je odlične igre i stvorila niz šansi. U prvom kolu Wisla Plock gostovala je kod Legije gdje je poražena rezultatom 1:0, a pogodak je postigao Albanac Muci, koji je podsjetimo zabio pogodak za 1:1 protiv Dinama u 3. pretkolu Lige prvaka. Istim je rezultatom upisan i poraz kod Lechie, a onda je Kolar u trećem kolu postigao prvi pogodak kako svoj, tako i cijele momčadi u prvenstvu vrijedan tri boda.

-Jako sam sretan prije svega pobjedom, a onda i svojim golom. Utakmica je bila zahtjevna i tvrda što se može vidjeti i po rezultatu. Imali smo još nekoliko opasnih situacija, ali nam je nedostajala koncentracija i zadnji pas. Sve u svemu najvažnije je da smo nakon dva uzastopna poraza upisali pobjedu i to na našem travnjaku - javio nam se iz Plocka Marko Kolar.

Marko i njegovi suigrači nemaju puno vremena za odmor jer ih već u subotu očekuje put u Gliwice gdje ih u četvrtom kolu Ekstraklase očekuje susret protiv momčadi Piast Gliwice, koja trenutno drži desetu poziciju, s istim omjerom i brojem bodova kao Wisla Plock, ali s nešto boljom gol-razlikom, no odigrana su svega tri kola. Možda je to dobra prilika za prvi pozitivan gostujući rezultat za Markovu novu momčad.

Pogodak Marka Kolara možete vidjeti na sljedećem linku:

https://www.reddit.com/r/soccershighlights/comments/p14zbq/wis%C5%82a_p%C5%82ock_10_radomiak_radom_marko_kolar_19/ .

Još članaka iz "Sport"

Facebook