Prethodni članak
Sljedeći članak

BRAVO! Ovo su naj sportaši i sportašice grada Oroslavja, nagradila ih SZGO


Proteklog petka Sportska zajednica grada Oroslavja održala je svoju redovnu skupštinu, na kojoj je predan izvještaj predsjednika SZGO gospodin Tihomira Jagečića o radu SZGO u protekloj 2023. godini i financijski izvještaj što je jednoglasno prihvaćeno od svih prisutnih predstavnika klubova, jednoglasno je donijeta odluka o pristupanju ŠZ KZŽ.

Sve prisutne skupštinare pozdravio je gradonačelnik grada Oroslavja gospodin Viktor Šimunić koji je istaknuo dobru suradnju između SZGO i grada Oroslavja. Nakon završetka skupštine u svečanom ambijentu sukladno odluci Izvršnog odbora SZGO podijeljene su nagrade i plakete SZGO za sportska postignuća u 2023. godini. Plakete i poklon kartice u iznosu od 150 eura podijelio je gradonačelnik grada Oroslavja gospodin Viktor Šimunić i predsjednik SZGO gospodin Tihomir Jagečić. 

Za najboljeg sportaša grada Oroslavja koji nastupa za klub izvan područja grada Oroslavja izabran je Roko Knezić član Bowling kluba Zagreb, najuspješnija kadetkinja grada Oroslavja u 2023. godini proglašena je Lucija Tuđa članica Sportskog ribolovnog kluba „Klen“ Oroslavje, najuspješniji junior u 2023. je Franko Antun Vrbanović član Auto klub Zagorje, a najuspješniji senior u 2023. godini je član Streličarskog kluba Oroslavje.

Umjesto Lucije Tuđa koja nije bila u mogućnosti prisustvovati svečanosti plaketu i nagradu preuzeo je predsjednik kluba  gospodin Srećko Musija.

Na kraju svečanosti svim nagrađenim čestitao je gradonačelnik grada Oroslavja gospodin Viktor Šimunić i predsjednik SZGO gospodin Tihomir Jagečić te im zaželjeli mnogo uspjeha u narednim sportskim i životnim periodima.

Još članaka iz "Sport"

Facebook