Prethodni članak
Sljedeći članak

[BRAVO, EKIPA] Pregradski zagići pobjednici prvog 'Trsek kupa'

Ukupno četiri ekipe malih nogometaša okupile su se na terenu Pregradi i unatoč kišovitom vremenu pokazalo sportski duh


Na nogometnom igralištu NK Pregrada u srijedu 25. rujna po prvi puta održan je „Trsek kup“ za zagiće u sklopu manifestacije Branje grojzdja.

Ukupno četiri ekipe malih nogometaša okupile su se na terenu Pregradi i unatoč kišovitom vremenu pokazalo sportski duh. Uz domaćina NK Pregrada, natjecali su se NK Straža, NK Toplice i NK Rudar Dubrava Zabočka, a najboljima su se pokazali upravo domaćini, koji su u finalnoj utakmici pobijedili NK Rudar DZ. Treće mjesto osvojio je NK Straža, dok su četvrti bili dečki iz NK Toplice. Najbolji izvođač penala bio je David Bedeniković, dok je najboljim golmanom proglašen Lukas Tresk, obojica iz NK Rudar DZ. Nagradu za najboljeg strijelca primio je Lovro Puhek iz NK Pregrada.

Glavni motiv održavanja ovog sportskog događanja bilo je međusobno druženje i poticanje bavljenja sportom od najmlađe dobi. Trener pregradskih zagića Dejan Kolar nije krio oduševljenje cijelim kupom, a nadasve pobjedom te je posebno zahvalio roditeljima mališana koji su se puno angažirali kako bi turnir prošao u najboljem redu.

Pehare i medalje podijelio je gradonačelnik Pregrade Marko Vešligaj koji je čestitao igračima na odličnoj igri i treneru Dejanu Kolaru na kvalitetnoj organizaciji.

Još članaka iz "Sport"

Facebook