Prethodni članak
Sljedeći članak

Bedex 1 pobjedom u derbiju na plus šest, pobjeda Toplica 1

Odbojka, 3. HOL sjever: 14. kolo: Bedex 1 – Totovec 1 3:1; Kaštel 2 – Toplice 1 0:3


Jučer je vikenda odigrano 13. kolo 3. HOL sjever, u kojem se natječu dva zagorska kluba. Vodeći Bedex 1 imao je na rasporedu pravi derbi, jer je u Bedekovčinu stigao Totovec 1. Bio je to dakle susret dvije vodeće ekipe, susret u kojem je u igri bilo praktički šest bodova, ali i susret u kojem su odbojkašice Bedexa 1 ponovno pokazale i dokazale, da su najbolja ekipa ove lige i sa novom pobjedom sve sigurnije grabe prema naslovu. Bedex 1 je prva dva setu dobo u svoju korist sa po 25:21 i nagovijestio pobjedu.

No, Totovec 1 se vraća i treći set dobiva sa 25:19. No, nakon toga stiže vrlo važan četvrti set, koji Bedex 1 dobiva sa 25:22 i time osigurava ne samo pobjedu nego i sva tri boda u derbiju, a ne treba se posebno isticati koliko je to važno jer je sada razlika na vrhu šest bodova. Za Bedex 1 igrale su: Monika Kozjak, Iva Gorički, Lucija Prančić, Sara Balen, Barbara Kovač (kap.), Marija Srebak, Lucija Mrkoci, Lana Pripeljaš, trenerica Ivana Čehulić. Bedex 1 sada na vrhu ima 32 boda, ponavljamo šest više od Totovca 1, a u 14. kolu je slobodan.

Pobjeda Toplica 1

Toplice 1 su pak gostovale kod Kaštela 2 u Belici i stigle su do pobjede sa maksimalnih 3:0. Najneizvjesniji je bio prvi set koji su Toplice 1 dobile sa 25:23, a nakon toga kao da su se do kraj opustile i slavile sa 25:17 i 25:20, za nova tri boda. Za Toplice 1 igrale su: Ivana Prežigalo, Dora Halapir, Leona Šoštarko, Ines Đurđan, Vida Bastić, Ana Poljak, Veronika Mužar, Lana Horvatiček, Mateja Popović; trener Dario Zagvozda. Toplice drže 7. mjesto sa 12 bodova, a u 14. kolu dočekuju Ludbreg 1. 

 

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook