Prethodni članak
Sljedeći članak

U Celju su izloženi najveći strojevi i najnovije inovacije svjetske industrije

Celjski sajam, Međunarodni industrijski sajam i sajam Lestech, 18.-21.4

Najvećim među najvećima mogao bi se nazvati Međunarodni sajam industrije koji će se održati na Celjskom velesajmu od 18. do 21. travnja. Istovremeno će se održati i sajam drva Lestech fair. Moći ćemo vidjeti najnovija dostignuća svjetske industrije.

Predstavit će se najznačajniji proizvođači, nositelji ključnih brendova u području alatarstva i strojarstva, industrijske automatizacije, robotike, zavarivanja i rezanja, industrije plastike, materijala i komponenti te naprednih tehnologija.

Moći ćete vidjeti svjetske inovacije koje je zbog velike vrijednosti iznimno teško vidjeti drugdje. Međunarodni industrijski sajam je tehnički i logistički najzahtjevniji projekt za Celjski sajam. Za vrijeme trajanja sajma sve sajamske hale pretvaraju se u veliku proizvodnju s najsuvremenijim i tehnički najsofisticiranijim strojevima, uređajima, uređajima, industrijskim robotima, alatima i aplikacijama. U izložbenim prostorima sajma strojevi nisu samo izloženi, oni tamo i rade.

U četverodnevnom sajmu održat će se i dani tehnike zavarivanja, izrade i održavanja alata. I ove će godine posebno mjesto na sajmu imati područje industrijske automatizacije. Posjetitelji će moći pratiti i državno prvenstvo zavarivača te natjecanje tehnologa zavarivanja.

Zašto je važno da tražitelji posla budu tamo? Međunarodni industrijski sajam Celjski sajam u posljednjih nekoliko godina postao je uvjerljivo najveći i najvažniji sajam navedenih područja industrije u jugoistočnoj Europi. Na jednom mjestu bit će  više od 360 izlagača iz 10 zemalja i više od 800 brendova iz 30 zemalja a ovaj put se gotovo svi suočavaju s nedostatkom osoblja. Dođite kao posjetitelj, pristupite se tvrtki koja vas je nagovorila i predstavite se. Izvrsna prilika da posjetite više poslodavaca na jednom mjestu!

Sajam Lestech je vodeći sajam drvne industrije u Sloveniji. Namijenjen je svim drvodjelcima i dizajnerima, drvnoj industriji i stolarskim radionicama. Posjetitelji će moći razgledati, ali i kupiti električne i akumulatorske alate, zaštitnu opremu za rad sa strojevima, ručne alate, kao i najkvalitetnije, najzahtjevnije strojeve za obradu drva, tehnološke tvorničke linije, preše, a mogli bi i dalje nabrajati. Najbolje da se sami uvjerite!

Međunarodni industrijski sajam na Celjskem sajmu i sajam Lestech pozivaju vas od 18. do 21. travnja. Ulaznice su jeftinije u pretprodaji na internetu. Kliknite za kupnju OVDJE!

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook