Prethodni članak
Sljedeći članak

Tijekom blagdana opustite se užitku uz najbolji domaću telekomunikacijsku mrežu!

Njihovoj tehničkoj službi možete se obratiti u bilo kojem trenutku, dostupni su 24/7 kako biste mogli nesmetano raditi kod kuće, pretraživati Internet i informirati se. Ili pak zabaviti, komunicirati sa svojim bližnjima te jednostavno pogledati neki film ili seriju.

Sve novosti i usluge Magic Neta možete pronaći i na njihovoj web stranici, Facebook stranici ili saznati na broj telefona 042 420 420.

Kao posebna pogodnost ističe se kako su sve njihove usluge dostupne bez ugovorne obveze, a korisnicima nude lakoću korištenja naprednih telekom usluga u super brzoj optičkoj mreži s brzinama Interneta od 500 Mbps u baznom paketu START po cijeni od 19,99 Eura (150,61 kn).

Uz sve navedeno, istaknuli bi da i u ovoj godini nastavljaju s najpovoljnijim paketima u optičkoj te WiFi mrežini na području triju županija, Varaždinska, Međimurska te Krapinsko Zagorska. Sve usluge su BEZ ugovorne obveze!

Svi koji nađu još nekoga tko će se pridružiti Magic Netu kao korisnik, može uživati mjesec dana u besplatnom internetu! Obratite pažnju na to da kod njih nema skrivenih troškova i usluge pružaju bez ugovorne obveze.

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook