Prethodni članak
Sljedeći članak

Najbolji pokloni za Božić

S blagdanima dolaze lampice, kolači, okićena jelka i puno obiteljskih druženja, ali i strka oko kupnje svih detalja kako bi čarolija bila potpuna.

Razveseliti naše bližnje i vidjeti da im je baš naš poklon izmamio osmijeh na lice, pravi je užitak! Složit ćemo se, u tome i jest čarolija, nema Božića ako nismo proveli nekoliko dana kupujući ukrase i uređujući dom, ali i birajući savršen poklon za naše najmilije.

Upravo iz tog razloga donosimo top poklone iz Westgatea koji će vam zasigurno pomoći u ovoj potrazi:

POKLON

Za NJU:

Ogrlica je klasičan komad nakita koji će raznježiti svaku ženu. Želite li pokloniti nakit od zlata, odaberite modele s dragim kamenčićima ili biserima, a minimalistički modeli od bijelog zlata uvijek ostavljaju bez daha. Velik izbor očaravajućih komada nakita potražite u Zlatarni Celje ili Aurora Jewelry &Watches u Westgate Shopping Cityju.

Ruž za usne jedan je od najpopularnijih i najmoćnijih make up proizvoda za kojima žene posežu kada u trenu žele postići onaj “wow” efekt. Ruž za usne apsolutni je favorit i “must have” svake torbice, a potraga za onim savršenim nikad ne prestaje. Favorite poput Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture ili Lancome L'Absolu Rouge Cream nudi Müller poslovnica u Westgateu.

ZA NJEGA:

Kupite mu onu genijalnu video igricu za PlayStation koju već dugo želi. Em će biti oduševljen poklon, em ćete ga se svako-toliko “riješiti” na par sati dok će se zabavljati svojom novom igrom. Nove igrice potražite u Westgateu u Sancta Domenica MS.

Želite da vaš poklon bude značajan i smislen. Sat je kvalitetan poklon koji može se može kombinirati s različitim stilovima a pritom biti snažan modni dodatak. Sat je poklon, koji ako se dobro održava, može potrajati dugi niz godina. Danas su opcije još i mnogobrojnije jer su tu i pametni satovi. Predlažemo ponudu trgovine Sancta Domenica ili Polleo Sport u Westgate Shopping Cityju.

ZA SVE:

Katkada je samo parfem dovoljan da promijeni raspoloženje, utječe na raspoloženje i samouvjerenost, a odraz je stanja duha i tijela. Uz miris vežemo emocije, sjećanja, ljude i događaje. On nas vodi u one trenutke kojih se želimo sjetiti, vraća nas na određenu lokaciju, trenutak.. Čak i kad prođe puno vremena, sjećanje kao da ne blijedi. Sama Coco Chanel je rekla: ”Parfem nije vidljiv, ali je nezaboravan i nedostižan. U Bipi, dm-u i Mülleru pronađite miris koji će dragu osobu iznova podsjećati na vas.

Vidimo se u Westgateu!

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook