Prethodni članak
Sljedeći članak

Počinje 5. Ljeto u Donjoj Stubici

Vrijeme je za kazališne predstave pod zvijezdama

Ljeto je već pred vratima, a to znači da je vrijeme za kazališne predstave pod zvijezdama.

Ponosno vam predstavljamo ljetnu kazališnu manifestaciju – 5. LJETO U DONJOJ STUBICI u organizaciji Kerekesh Teatra, Grada Donja Stubica i TZ područja Gornja i Donja Stubica. Ove vam godine tako donosimo tri vrhunske komedije, uz par noviteta.

Za još veći smijeh i bolju atmosferu, ovogodišnja će se manifestacija održati kroz cijeli vikend!

Raspored predstava pogledajte ovdje:

16.6. – U ZDRAV MOZAK – premijera Kerekesh Teatra
17.6. – GOLA ISTINA – Aleksandar Lazić & Bara
18.6. – TVORNIČKE POSTAVKE – Kazalište Moruzgva

Ovogodišnje „Ljeto u Donjoj Stubici“ otvara premijera nove komedije Kerekesh Teatra – U ZDRAV MOZAK. Kakve sve (ne)zgode povezuju šest osoba koje su se pronašle na naizgled istom mjestu u isto vrijeme, provjerite već u petak, 16. lipnja.

Aleksandar Lazić i Bara u subotu, 17. lipnja nasmijat će vas u predstavi „Gola istina“. Ne propustite ovu novu hit predstavu koja ne izlazi iz glave. Predstava je to koja, kako kaže sam Aleksandar - muškarcima otvara oči, a ženama diže ego do ibera.

U nedjelju, 18. lipnja vraćamo se na tvorničke postavke. Točnije, smijemo se uz istoimenu predstavu Kazališta Moruzgva. Mogu li se dva para, nakon što su ispremiješali partnere, krevete, karijere, ambicije i navike, resetirati na tvorničke postavke? Provjerite u ovoj “feelgood” komediji koja će vas nasmijati do suza.

Zbog radova u Termama Jezerčica ove se godine zajedno smijemo na novoj lokaciji – ljetna pozornica pored sportske dvorane osnovne škole. Sve predstave počinju u 20:30 sati, a u slučaju lošeg vremena, predstave će se igrati u Sportskoj dvorani Osnovne škole.

Ulaznice su u prodaji u TZ područja Donja Stubica i Gornja Stubica, Pučkom otvorenom učilištu Donja Stubica, pivnici Punkt Beer House, online u sustavu Entrio.hr ovdje (https://bit.ly/3OvXm56) te od 19:00 sati na ulazu na dan predstave.

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook