Prethodni članak
Sljedeći članak

Ovog vikenda počinje 5. Ljeto u Donjoj Stubici

Vikend pred nama očekuje nas prava kazališna poslastica. Neponovljivi Kerekesh Teatar ponovno će nas nasmijati od 16. do 18. lipnja. Pogodili ste, riječ je o manifestaciji - 5. LJETO U DONJOJ STUBICI koja u organizaciji Kerekesh Teatra, Grada Donja Stubica i TZ područja Gornja i Donja Stubica donosi tri vrhunske komedije, uz par noviteta. Za još veći smijeh i bolju atmosferu, ovogodišnja će se manifestacija održati kroz cijeli vikend!

Raspored predstava pogledajte ovdje:
16.6. – U ZDRAV MOZAK – premijera Kerekesh Teatra
17.6. – GOLA ISTINA – Aleksandar Lazić & Bara
18.6. – TVORNIČKE POSTAVKE – Kazalište Moruzgva

Ovogodišnje „5. Ljeto u Donjoj Stubici“ otvara premijera nove komedije Kerekesh Teatra – „U ZDRAV MOZAK“. Pacijenti neuropsihijatrijskog odjela koji su skrenuli s puta odlučili su vas iznenaditi jednim igrokazom i pokazati vam koliko su napredovali kroz terapije i kako kreativno provode vrijeme. Kakve sve (ne)zgode povezuju šest osoba koje su se pronašle na naizgled istom mjestu u isto vrijeme, provjerite već u petak, 16. lipnja.

Aleksandar Lazić i Bara u subotu, 17. lipnja nasmijat će vas u predstavi „Gola istina“.
Ne propustite ovu novu hit predstavu koja ne izlazi iz glave. Predstava je to koja, kako kaže sam Aleksandar - muškarcima otvara oči, a ženama diže ego do ibera.

Mogu li se dva para, nakon što su ispremiješali partnere, krevete, karijere, ambicije i navike, resetirati na tvorničke postavke? Provjerite u komediji “Tvorničke postavke” Kazališta Moruzgva koja će vas nasmijati do suza, zadnjeg dana manifestacije, u nedjelju 18. lipnja.

Još jedna novost ove godine jest nova lokacija održavanja manifestacije. Zajedno se smijemo i veselimo na ljetnoj pozornici pored sportske dvorane osnovne škole. Sve predstave počinju u 20:30 sati, a u slučaju lošeg vremena, predstave će se igrati u Sportskoj dvorani Osnovne škole.

Ulaznice su u prodaji u TZ područja Donja Stubica i Gornja Stubica, Pučkom otvorenom učilištu Donja Stubica, pivnici Punkt Beer House, online u sustavu Entrio.hr ovdje (https://bit.ly/3OvXm56) te od 19:00 sati na ulazu na dan predstave.

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook