Prethodni članak
Sljedeći članak

Novi programi u Malcu genijalcu - Novootvoreni Edukido centar

U Malcu Genijalcu imaju novi program od rujna - Malac Sveznalac, idealna priprema za školu u trajanju od 2 godine ili godine dana, ovisno o dobi djeteta.

U vezi Malca je potrebno i spomenuti i postojeće programe - Numicon i Mentalnu aritmetiku.

Malac Genijalac međunarodna je škola za razvoj kognitivnih sposobnosti i intelektualnih potencijala djece koja provodi edukacijsko-razvojne programe za djecu od 3 do 17 godina.

Kognitivni efekti postignuti našim programima ne gube se po završetku školovanja, već postaju trajne sposobnosti i vještine koje naši polaznici posjeduju tijekom cijeloga života.

Nastava se održava u malim grupama: za program Numicom u grupama od 6 do 8 polaznika, za Hikari program mentalne aritmetike u grupama od 6 do 12 polaznika.

Nastavni sati kreativno su osmišljeni uzimajući u obzir individualne potrebe svakog djeteta, Uči se kroz zabavne aktivnosti, različite igre i natjecanja, pri čemu je najvažnija opuštajuća i kreativna atmosfera te pozitivni emocionalni odnosi.

Više o Malcu genijalcu možete pronaći na linku:

https://malacgenijalac.hr/?gclid=Cj0KCQjwrfymBhCTARIsADXTabkVQCkAFSN7fcDbcgtRtTxXAQoEmxzncuuoC98_hxCW4wStkFHUYu8aAv4DEALw_wcB

UPISI SU U TIJEKU. PRIDRUŽITE NAM SE, pozivaju iz Malca Genijalca, a učiniti to možete putem njihove web stranice, gdje odabirete grad u kojem želite upisati svoga Malca. Možete to učiniti na sljedećem linku:

https://malacgenijalac.hr/zabok/

Također, u prostorima Malca se otvara novi franšizni centar - Edukido. To je program aktivnosti, koji pomaže djeci od 3 do 12 godina da otkriju svijet kroz LEGO kocke.

Edukido nastavi koriste logiku i kreativnost, kako bi djeca oslobodila svoj potencijal i iskoristila svoje uspavane vještine. Igra s legićima u kombinaciji s dječjom prirodnom znatiželjom dovodi do eksplozije kreativnosti i brzih razvoja talenata. I sve to u dobroj atmosferi i s puno zabave. Više o Edukidu pronađite ovdje: https://malacgenijalac.hr/zabok/

Nude redovnu nastavu, edukativne radionice, rođendane, programe robotike te dnevne kampove, kao i večeri uz Edukido, a svoje klince možete za programe prijaviti putem sljedećeg linka: https://edukido.hr/zabok/

 

 

 

 

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook