Prethodni članak
Sljedeći članak

Dođite na koncert legendarnog Ivice Pepelka u Dvorcu Gjalski. Ulaz je besplatan

U sklopu Dana Ksavera Šandora Gjalskog, koji se ovog tjedna u Zaboku obilježavaju u čast tog velikog pisca, u Dvorcu Gjalski organiziraju se Noći Ksavera Šandora Gjalskog, koje započinju u srijedu, 26.10. u 19 sati predstavom 'Krtice' Jana Kerekeša, nakon koje slijedi zabavno - glazbeni party uz gitarski duo Ivek Kova i Vid Kotarski.

Četvrtak je večer za kulturu na zabavan način. Naime, nakon otvorenja izložbe zagorskih slikara u 18:30h, od 19h slijedi zabavno literarno druženje tijekom koje će, na zadanu temu, poznati Zagorci morati napisati jednu pravu 'školsku zadaćnicu', odnosno, kratku priču.

U petak, kao što je već najavljeno, slijedi prava senzacija: Disko 90-ih i povratak 'Starog Gjalskog', disko kluba koji je svojevremeno bio središte zagorske vikend zabave, a u sklopu disko večeri održat će se i dvije modne revije.

Na kraju, nakon subotnje dodjele književne nagrade Gjalski, koja se u istoimenom dvorcu dodjeljuje od 18 sati, u 20 sati započinje koncert legende kajkavske glazbe, Ivice Pepelka, poznatog po tome da je napisao stotine hitova, od već kultne 'Kada dođe mjesec maj', preko 'Rane devedesete' do apsolutnog hita 'Kad procvatu jabuke'.

Za što ugodnije praćenje koncerta Ivice Pepelka koji se održava ove subote (29.10.) od 20 sati, a za koji je ulaz besplatan, Hotel i Dvorac Gjalski vam nudi mogućnost telefonske rezervacije stola na broj telefona 049 506 050.

Vraćamo se u Gjalski!

Vidimo se u Gjalskom!

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook