Prethodni članak
Sljedeći članak

Srijeda u Gjalskom: Nakon Kerekeša, besplatan ulaz na live svirku poznatog rock gitarskog dua

Kao što je već najavljeno, u srijedu, 26.10., s početkom u 19 sati, u Dvorcu Gjalski, otvaraju se Noći Ksavera Šandora Gjalskog predstavom 'Krtice', hit - komedijom Jana Kerekeša. Budući je broj mjesta u prekrasnom ambijentu 'dvorskog podruma' ograničen, ulaznica je ostalo slobodnih tek nekoliko, a možete ih rezervirati na broj telefona 049 506 050.

Odmah nakon predstave (koja se održava u dvorskom, podrumskom teatru), slijedi glazbeno - zabavni program uz live svirku poznatog rock gitarskog dua, kojeg čine Ivek Kova, frontman zagorskog rock benda La Gef i mladi, talentirani virtuoz na gitari, profesor glazbe Vid Kotarski. Koncert će se održati u prizemlju, odnosno, ugostiteljskom dijelu Dvorca Gjalski, a ulaz je besplatan.

Uz njihove uobičajene duhovite i uvijek aktualne stand up 'provale' između pjesama, Ivek i Vid uživo će izvoditi brojne stare, nove, domaće i strane rock, ali i pop rock hitove, kao i Ivekove autorske pjesme, kako one koje izvodi njegov La Gef, tako i one koje je napisao za druge izvođače.

Također, premijerno će izvesti i nekoliko novih autorskih pjesama koje ovaj dvojac upravo snima u studiju, u jednom novom, vrlo interesantnom i modernom rock stilu.

U svakom slučaju, ulaz na koncert Iveka i Vida je, ponavljamo, besplatan, a svoj stol za 'komotnije' praćenje njihovog nastupa možete također rezervirati na broj  049 506 050. Predviđeni početak koncerta je odmah nakon predstave, dakle, oko 20:15h.

Vraćamo se u Gjalski! Vidimo se u Gjalskom!

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook