Prethodni članak
Sljedeći članak

Zagorka Monika sašila i oslikala haljinu u kojoj će Danijela Martinović nastupiti na Splitskom festivalu


Foto: Screenshoot Instagram/ Screenshoot Facebook

Popularna splitska pjevačica Danijela Martinović pratiteljima na društvenim mrežama pohvalila se fotografijama radne verzije haljine s kojom će nastupiti na ovogodišnjem izdanju Splitskog festivala.

Riječ je o haljini koju je ručno oslikala poznata zagorska umjetnica, slikarica i modna kreatorica, Monika Hršak iz okolice Radoboja.

"Dugu, bijelu haljinu ručno je oslikala @mhbymonikahrsak vizurama moga grada koje čuvaju neke od mojih najljepših uspomena...", napisala je Danijela Martinović na jednoj društvenoj mreži, dok je na drugoj napisala sljedeće: "Modna kreatorica i slikarica Monika Hršak napravila je jednu sasvim posebnu haljinu kojom ću vam ispričati jednu neobičnu priču..."

Kontaktirali smo Moniku Hršak, koja nam je otkrila par detalja o samoj haljini.

-Mi smo se upoznale prije nekog vremena preko zajedničkih prijatelja i njoj su se jako dopale moje slike, kao i dizajn s kojim se bavim pa smo se odmah dogovorile za suradnju za ovogodišnji Splitski festival sad u nedjelju. Ja šivam i oslikavam haljinu koja je vrlo zahtjevna, jer je šivana od 12 metara materijala, a donji porub je dugačak 18 metara. Naravno, odlučili smo se za bijelu boju koja je sinonim za Split, a ručno sam je oslikala s motivima Splita koji su nam jako važni, budući će to biti jedna zaokružena priča koju će Danijela ispričati sa svojom pjesmom - rekla nam je Monika, koja s Danijelom u subotu putuje u Split, kako bi bila uz nju uoči samog izlaska na splitsku pozornicu.

Još članaka iz "Radoboj"

Facebook