Prethodni članak
Sljedeći članak

Brojna događanja ovog vikenda u Radoboju


Iz Radoboja najavljuju brojna događanja ovog vikenda. Tako se nastavlja projekt „Zvjezdarnica u Radoboju“, ove subote i nedjelje, 16. i 17. prosinca s početkom u 18:00 sati u Planinarskom domu u Radoboju (Radoboj 157a).

Provoditi će se radionice promatranja noćnog neba kroz teleskop. Radionice će provesti Astronomsko društvo „Meteor“ iz Krapine. Dođite svi na Advent u Radoboju i radionice promatranja noćnog neba!

Općina Radoboj u suradnji s Hrvatskim planinarskim društvom Radoboj organizira Adventsko-planinarski pohod na Strahinjčicu u nedjelju, 17. prosinca 2023. Okupljanje je u 9:00 h ispred Hiže vinove loze (Radoboj 35).

Ruta pohoda je: Hiža vinove loze-Planinarski dom-Križ-Planinarska kuća na Strahinjčici-Dedek-Vrh Sušec-Dedek i Babica-Planinarski dom. Vrijeme trajanja pohoda je oko 3,5 h, a kod povratka za planinare će biti osigurana okrjepa. Ljubitelji planinarenja i rekreativci pozvani ste svi na planinarenje na našu goru Strahinjčicu.

Općina Radoboj poziva i na predstavu „Coparnice“ KUD-a Krapina. Tekst predstave napisao je Stjepan Škvorc, za adaptaciju teksta i režiju zaslužna je Anita Tušek uz asistenta Franju Oreškog i scenografkinju  Zdenku Lazar. Predstava će se izvesti u nedjelju,  17. prosinca  2023. s početkom u 19:00 h u Sportskoj dvorani u Radoboju. Ulaz na predstavu je besplatan. Dođite svi pogledati ovu zanimljivu i šaljivu predstavu!

 

 

Još članaka iz "Radoboj"

Facebook