Prethodni članak
Sljedeći članak

Pune ruke posla za vatrogasce iz Petrovskog! Ispumpavali vodu iz poplavljenih kuća


Članovi DVD Petrovsko u subotu su proslavili veliku obljetnicu – 50 godina rada i postojanja društva. Već dan kasnije imali su pune ruke posla i to zahvaljujući velikom nevremenu i obilnoj kiši koja je pala u kratkom vremenu.

Tako su u večernjim satima odradili čak tri intervencije. O tome su precizno izvijestili i na svojem Facebook profilu. Evo što kažu u objavi.

''Dan nakon našeg velikog dana i proslave 50 godina postojanja, 07.05.2023. u 19.09 VOC nas aktivira o tehničkoj intervenciji izljeva  vode u obiteljskoj kući u Podgaju Petrovskom. Istovremeno se operativa uzbunjuje preko FireApp Hrvatska. Dolaskom na mjesto intervenciji saniramo vodu u prostorijama i blato na prilazu u kuću.

Istovremeno se je jedna grupa s kombi vozilom uputila na intervenciju u Staru Ves Petrovsku,  gdje JVP Krapina završava intervenciju, ali po završetku intervencije VOC nas obavještava o novoj lokaciji u Slatina Svedruška na kojoj je bila isto potrebna sanacija vode iz kuće. Na istu lokaciju je pozvan i bager. Na sve 3 lokacije smo sudjelovali s 16 vatrogasaca i 3 vozila. Povratak u vatrogasni dom u 21:40.''

 

Još članaka iz "Petrovsko"

Facebook