Prethodni članak
Sljedeći članak

Hoće li se ikad graditi novi stadion na Maksimiru?! Mi znamo kako bi trebao izgledati

Još se ne zna ni točna lokacija


Plenkovićeva je Vlada ponovno obećala ono što smo čuli već jako puno puta. Gradimo stadion u Zagrebu kažu. Ne znamo kad će gradnja početi, niti je zapravo jasno ni hoće li to biti posebni nacionalni stadion ili će graditi novi Dinamov stadion, prenosi RTL DIREKT

Ne znamo ni hoće li biti uopće u Maksimiru ili negdje drugdje. Znamo samo da će u tome financijski sudjelovati država odnosno da ćemo to platiti i vi i ja. Zagrebački gradonačelnik na tu vijest kaže: srušite Maksimir. A slažu se i mnogi navijači. Neki Dinamov stadion zločesto zovu ruglo na kraju grada, rugoba i rupa bez dna, jer u njega je ulupano skoro milijardu kuna. Baš večeras se maksimirskoj ljepotici dive navijači Salzburga. Ana Trcol raspitala se hoćemo li novi stadion ikada vidjeti ili je to samo snoviđenje.

"Ja očekujem da bude dinamično. Dinamičnije nego do sada, a 2023. je prilika da stvari pomaknemo s mrtve točke", rekao je Marko Milić, glasnogovornik Vlade, no nije precizirao lokaciju ni cijenu gradnje novog stadiona.

Još članaka iz "Nogomet"

Facebook