Prethodni članak
Sljedeći članak

Zagorski zavodnik ostavio Snježanu, evo s kim je u novoj vezi

Alojz Kanceljak u emisiji "Ljubav je na selu" zaručio se s krojačicom Snježanom Strugar, no čim su se kamere ugasile i ljubav je pukla


Alojz Kanceljak u emisiji "Ljubav je na selu" zaručio se s krojačicom Snježanom Strugar, no čim su se kamere ugasile i ljubav je pukla, piše Index.hr

"Da, ništa od zaruka", potvrdio nam je zagorski zavodnik Lojzek. "Zajednički smo donijeli tu odluku, jednostavno nismo bili kompatibilni. Ali, ostali smo prijatelji", rekao je Alojz za Index.

Potvrdio nam je i da ima novu djevojku. Riječ je o 18-godišnjoj Moniki Peček iz Budinščine s kojom je javno razmjenjivao ljubavne poruke na društvenim mrežama, a viđeni su i u prisnom zagrljaju.

No, Moniku su na Facebooku napali i izvrijeđali, pa je obrisala sve postove koji uključuju zagorskog zavodnika, a na njezinom profilu još uvijek stoji "single."

"Imam novu djevojku, da...ali ne bih htio nju uvlačiti u ovo, a ni ona ne bi htjela", rekao nam je Lojzek koji je svoju ljubav, izgleda, nakon što se s Anjom seksao, sa Snježanom zaručio, pronašao s jednom sasvim trećom - koja se u show nije ni prijavila.

Još članaka iz "Noćna patrola"

Facebook