Prethodni članak
Sljedeći članak

Nova kazališna predstava Loptice oduševila Krapinu

Sjajna glumačka postava nove kazališne predstave Loptice oduševila je pretpremijernom izvedbom u dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Krapini


Atraktivni glumci Petra Kurtela, Slaven Španović, Dunja Fajdić i Igor Baksa svoj glumački talent pokazali su u potpuno novim, drugačijim ulogama i utjelovili nekoliko potpuno različitih ličnosti te uz brojne metamorfoze, intrige i poigravanja tabu temama, gledateljima dočarali što je to zapravo ljubav.

Loptice predstavljaju pet isprepletenih priča s ljubavnom tematikom koja, s jedne strane, nudi zabavu i okidač za zarazne salve smijeha dok, s druge strane, preispituje međuljudske odnose kroz brojne realne, ali i nerealne situacije. Atraktivni omnibus u produkciji B Glad produkcije potpisuje istaknuti urednik, novinar i pisac Igor Weidlich, dok je za režiju zaslužan proslavljeni redatelj i koreograf Igor Barberić.

Sretna lica brojnih gledatelja i salve smijeha na pretpremijernoj izvedbi novog kazališnog hita pokazali su se kao pravi lijek za prohladne jesenske dane i odlična najava vesele kazališne zime.

Hrvatske glumačke zvijezde u narednim mjesecima obići će cijelu Hrvatsku i publici predstaviti sasvim novi kazališni sadržaj, koji će posjetitelje ponovno privući u kazališta.

Još članaka iz "Noćna patrola"

Facebook