Prethodni članak
Sljedeći članak

FANTASTIČNO: Mladi Zagorci organiziraju 'Festival vina i dobrih emocija'


Entuzijastična grupa mladih, službenog naziva udruga mladih „Mladi za Mihovljan“ na čelu s predsjednikom Damirom Cebocijem ove godine ponovno organizira manifestaciju „MIHOWINE FEST“ pod sloganom „Festival vina i dobrih emocija“.

Manifestacija će se održati u Mihovljanu na školskom igralištu i trajat će od 8. do 10. lipnja. Prvog je dan manifestacije zamišljen dnevni program koji počinje oko 12 sati, nakon sv. mise i procesije kroz mjesto. Za fino vino zadužena je Udruga vinara, vinogradara i podrumara „Lucen“, u ponudi će biti i hrana i ostala pića. Za dobru zabavu pobrinut će se Tamburaški sastav „Bajka“.

U petak 9. lipnja program počinje u 20 sati. Svoja vina će ponuditi OPG Kunštek, Udruga vinara, vinogradara i podrumara „Lucen“ i drugi izlagači. U ponudi će biti i hrana s roštilja. Za dobru zabavu pobrinuti će se FUN'UP BAND, a isti izlagači ponudit će svija vina i u subotu, kada program također počinje u 20 sati, a posjetitelje će zabavljati grupa Domino. Za najmlađe pripremljeni su napuhanci. - Pozivamo sve ljubitelje dobre kapljice, hrane i zabave da nam se pridruže i svojim dolaskom pruže potporu našoj udruzi mladih – pozivaju mladi Mihovljančani.

Još članaka iz "Mihovljan"

Facebook