Prethodni članak
Sljedeći članak

'Začela po duhu': Djevojka iznijela nevjerojatan razlog svoje trudnoće: 'Nikad nisam bila s muškarcem'


Ovo vjerojatno ne bi bio prvi put da je tinejdžer neku nečuvenu laž svojim roditeljima kako bi prikrio svoju malu tajnu, ali 19-godišnja trudnica iz Kolumbije kune se u istinitost svoje priče.

“Odjednom mi je prestala menstruacija i majka me odvela u dom zdravlja na pregled i tamo sam saznala da sam zatrudnjela. Nikad nisam bila intimna s muškarcem tako da to može biti samo djelo zlog duha”, javno je na jednoj lokalnoj kolumbijskoj televiziji izjavila tinejdžerica.

Njena je izjava izazvala mnogo rasprava u latinoameričkoj zajednici, a oko čitave se priče podigla i velika medijska pompa.

Naime, prema riječima djevojke, prije nego što je saznala da je trudna, doživljavala je nadnaravne aktivnosti i prisutnosti u svojoj sobi, kao i u svojim snovima, zbog čega je uvjerena da ju je oplodio upravo neki zao duh.

Kaže kako shvaća da je ono što govori prilično nevjerojatno, ali se i dalje kune da je to istina.

Iako većina latinoameričke zajednice komentira kako je djevojčina priča nevjerojatno luda i blesava laž kojom pokušava spasiti obraz pred svojom majkom, na opće iznenađenje postoji i popriličan broj ljudi koji stvarno vjeruju u priču ove djevojke. Čak štoviše, neki tu priču, sasvim ozbiljno, pokušavaju potkrijepiti vlastitim osobnim iskustvom iz iste situacije.

“Ona govori istinu. Čuo sam za druge takve slučajeve", jedan je u nizu komentara podrške koju joj pojedinci upućuju.

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook